WOW

Steven Seagal e acuzat de viol de o actrita: ”Eram virgina”

Actorul Steven Seagal (65 de ani) a fost acuzat de viol si hartuire sexuala de mai multe femei, iar zilele trecute o actrita a dezvaluit ca a fost violata pe cand avea 18 ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Steven Seagal e acuzat de viol de o actrita: ”Eram virgina”icon photo
Este vorba despre Regina Simons, actrita care a aparut in filmul lui Seagal ”On deadly ground” din 1994. Femeia de 43 de ani a povestit puntru o publicatie ca avea doar 18 ani cand a fost violata de Steven Seagal. Ea spune ca a fost invitata la o petrecere la casa actorului din Beverly Hills si ca, odata ajunsa acolo, tanara si-a dat seama ca nu mai era nimeni in casa in afara de ea si Steven.

”M-a dus in camera si a inchis usa, apoi a inceput sa ma sarute. Mi-a scos hainele si, inainte sa-mi dau seama, era deasupra mea si ma viola... Nu-mi incepusem viata sexuala”, a povestit Regina. Ea spune ca pur si simplu nu a putut avea nicio reactie, ”fiind prinsa cu garda jos”. In plus, actorul era de trei ori cat ea, spune ea, asa ca nu avea nicio sansa sa se confrunte cu el.
”Nu a fost niciun consens in asta. Nu m-am putut misca, am impietrit pur si simplu. Era ca si cand ma priveam pe mine, din afara corpului meu, undeva deasupra. Mi-am concentrat privirea pe un tablou din camera, era al sotiei lui”, a mai spus Simons.
”Pentru prima data in 25 de ani, mi-am permis sa procesez ceea ce s-a intamplat si sa lucrez prin durere. Ma rog ca abuzatorul meu sa se poata vindeca si el pentru ca vreau sa fie constient, vreau sa recunoasca ce s-a intamplat”, a conchis femeia.

Un fost model l-a acuzat pe Steven Seagal de agresiune sexuala

Faviola Dadis la acuzat, la randul ei, pe Seagal de agresiune sexuala si a declarat ca trebuie sa fie tras la raspundere. Fostul model spune ca l-a intalnit pe actor in 2002, pe cand ea avea doar 12 ani si filma pentru un lungmetraj.

Actorul spune ca femeile au fost platite sa minta
Seagal a negat acuzatiile, afirmand ca femeile au fost platite pentru a minti: ”Nu au nicio dovada, niciun martor”.
Regina Simons si Faviola Dadis au facut acuzatiile in timpul unei conferinte de presa, alaturi de avocata lor, Lisa Bloom. Femeile au depus si o plangere la Departamentul de Politie din Los Angeles.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune