Știm ce face, noaptea, Valentina Pelinel! Avem și imagini

Valentina Pelinel, frumoasa soție a lui Cristi Borcea, este, cu siguranță, nerăbdătoare să își petreacă nopțile în brațele omului de afaceri, dar, până când acesta va fi eliberat, are grijă să își țină aproape prietenele.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

In articol:

Iar în weekend a fost ziua de naștere a simpaticei prezentatoare Tv, Ameri Nasrin, una dintre cele mai apropiate amice de-ale Valentinei Pelinel, așa că soția lui Cristi Borcea i-a făcut o surpriză de proporții.

Citeste si: Valentina Pelinel a publicat o imagine rară cu Milan! În brațele cui șl-a pozat pe fiul ei și al lui Cristi Borcea

Citeste si: Natalia Mateuț, trimisă la plimbare! Exotica Nasrin i-a luat locul! Ce s-a întâmplat?

Citeste si: Cea mai buna prietena a Valentinei Pelinel, vedeta TV Nasrin, a spus marele “DA”! Se casatoreste anul viitor EXCLUSIV

Așa că, fără să stea pe gânduri, chiar dacă a doua zi, la prima oră, Nasrin ar fi trebuit să meargă la emisiunea pe care o prezintă la televiziunea la care lucrează, Valentina Pelinel, la miez de noapte, s-a prezentat în fața ușii vedetei tv pentru a o felicita la împlinirea a 29 de ani. Adormită, dar evident încântată că a fost ”scoasă” din pijamale”, Nasrin și Valentina Pelinel, alături de încă o amică de-ale lor, au improvizat o mică petrecere și au stat de vorbă toată noaptea.

fara descriere

Nasrin a fost foarte încântată că Valentina Pelinel a fost atât de atentă cu ea, mai ales că ele sunt prietene foarte bune și că soția lui Cristi Borcea, deși are o mulțime de lucruri pe cap, că are grijă de cei trei copii pe care îi are, și-a rupt din timp o noapte pentru a fi alături de ea în asemenea momente importante. Iar când a văzut ce tort i-a pregătit Valentina Pelinel a fost în culmea fericirii. Chiar dacă a a juns la muncă obosită, după o noapte albă, Nasrin a fost încărcată pozitiv de momentele pe care le-a petrecut cu fetele”, ne-a spus, în exclusivitate, o apropiată de-ale prezentatoarei tv.

fara descriere

Nasrin se căsătorește anul viitor

Nasrin Ameri (20 de ani), prezentatoarea matinalului de weekend și una dintre cele mai apropiate prietene ale Valentinei Pelinel, a fost cerută de soție de iubitul ei, coleg de muncă cu ea, Florin. Iar atunci când a fost cerută de soție, frumoasa prezentatoare Tv a spus un “Da” din toată inima, fericită până peste poate că bărbatul pe care îl iubește și-a luat inima în dinți și a decis să o ceară. Momentul în care Nasrin a fost cerută a fost și el unul cu totul și cu totul special, mai ales că de față au fost cei mai buni amici ai lor. Iubitul vedetei TV a aranjat sala în care a avut loc momentul romantic, decorând-o cu zeci de baloane roșîi în formă de inimioară, și, când a sosit momentul mult așteptat, s-a așezat în genunchi și, gâtuit de emoție, a pus întrebarea care le va schimba viața. Și, spre ușurarea lui, cu un zâmbet mai larg că niciodată, la fel de emotionată, frumoasă prezentatoare TV a spus “Da” fără să stea pe gânduri, și a acceptat să ii fie pus pe deget inelul care simbolizeaza iubirea pe care și-o poartă, o bijuterie superbă cu diamant, iar de atunci Nasrin nu se desparte de simbolul iubirii ei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate