Știrea care a șocat o lume întreagă! La doar 15 ani, și-a pus capăt zilelor. Ce le-a spus apropiaților înainte de a se sinucide

O adolescentă de doar 15 ani și-a pus capăt zilelor. Înainte de a se sinucide, a avut un mesaj cutremurător pentru familia ei.

Autor: M.B.

In articol:

Ellie Long, o adolescentă de doar 15 ani a decis să-și pună capăt zilelor. Fata s-a spânzurat și a fost găsită fără suflare în dormitor. Părinții au declarat că fiica lor suferea de anorezie și depresie și îi acuză pe medicii psihiatri că nu au fost destul de atenți la simptomele fiicei lor și că au preferat să-i mărească doza de medicamente.

Înainte de a se sinucide Ellie Long le-a spus apropiaților că le-ar fi mai bine fără ea. Adolescenta simțea că îi dezamăgește constant pe cei dragi și, mai ales, pe părinții ei, pentru că nu reușea să învingă lupta cu anorexia.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Opt frați din Vaslui, dați în plasament de autorități! Copiii trăiau într-o singură cameră, în condiții greu de imaginat!

Citeste si: Surpriză în lumea showbiz-ului! Ei sunt cel mai nou cuplu din muzica românească: “Suntem împreună din luna noiembrie“!

Citeste si: Ionuț Gojman, întrebat cum a trecut peste despărțirea de Mirela Banias. Răspunsul lui e fabulos!

Familia este revoltată 

Nicki, mama lui Ellie, credea că fiica ei mănâncă trei mese pe zi și se apucase de sport din plăcere. Ulterior, ea a aflat că fata aruncamâncarea pe care o primea la micul dejun și la prânz. În 2017 și-a dat seama că ceva era îăn neregulă și că fiica ei slăbea exagerat de mult. În ciuda insistențelor, Ellie a continuat să piardă kilograme și a fost dusă la medici.

Tratamentele lor nu au funcționat și, deși existau perioade în care copila lua în greutate, ea revenea imediat la vechile obiceiuri și făcea tot posibilul pentru a slăbi și mai mult, relatează Eastern Daily Press.

Acum părinții fetei care s-a sinucis cred că cei care au tratat-o nu au luat în serios boala cu care ea se confrunta. Unul dintre psihiatrii care s-au ocupat de cazul fetiței a declarat că nu a văzuse niciodată biletul de adio pe care fata l-a scris înainte de a-și pune capăt zilelor.

Acolo ea scrisese că preferă să moară decât să fie opbligată să mănânce și că s-a săturat să dezamăgească pe toată lumea.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies