Strigătul disperat al unei românce, pe o autostradă din Italia: „Veniţi, cineva i-a tăiat gâtul soţului meu!”

Momente de groază pe o autostradă din Italia. O femeie a oprit o mașină de poliție pentru a cere ajutor. Soțul femeii a fost găsit într-o baltă de sânge.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Strigătul disperat al unei românce, pe o autostradă din Italia


In articol:

Întreaga scenă a avut loc în localitatea italiană Aprilia, din provincia Latina. O româncă a oprit o patrulă de poliție în cursul zilei de joi, 27 februarie 2020, pe o autostradă. Femeia plângea și striga disperată că cineva i-a tăiat gâtul soțului ei, un român în vârstă de 52 de ani.

Când au mers la vehiculul femeii să verifice, polițiștii au rămas șocați! Bărbatul zăcea în mașină într-o baltă de sânge. Avea o sângerare abundentă în zona jugularei.

Citeste si: Chef Cătălin Scărlătescu, de urgență la spital! Ce mesaj a transmis după ce a fost fotografiat în scaunul cu rotile

Citeste si: ULTIM MOMENT!  Un fotbalist român a intrat în carantină în Italia! Patru adversari au fost depistați cu cornavirus!

Citeste si: Andreea Bălan a renunțat definitiv la relația cu George Burcea! Ce a convins-o că nu mai există cale de întoarcere

Cei doi soți locuiesc în Italia, în localitatea Ardea. În momentul în care a cerut ajutorul autorităților, femeia încerca să-și ducă soțul la spital, potrivit ziarului italian Il Messaggero.   

Bărbatul rănit a se află în afară oricărui pericol. Polițiștii i-au acordat primul ajutor 

Românul în vârstă de 52 de ani a primit îngrijirile medicale necesare la timp, iar acum se află în afara oricărui pericol. Polițiștii au jucat un rol important în supraviețuirea bărbatului, care i-au acordat manevre de prim-ajutor imediat după ce l-au văzut. El a fost transportat la spital cu elicopterul.

Strigătul disperat al unei românce, pe o autostradă din Italia

Momentan nu se cunosc cauzele care au dus la un asemenea incident. (Citeste si: Gestul șocant făcut de un bărbat la locul de muncă al iubitei. După ce a înjunghiat-o s-a făcut nevăzut)

Foto: Observator.tv. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate