Suferință enormă pentru Jorge. Artistul este greu încercat, în plină pandemie: „Oricât de puternic aș fi, îmi vine să plâng...plâng”

Cântărețul Jorge este devastat. Pandemia de coronavirus i-a stricat toate planurile. Pe lângă asta, artistul suferă că nu va putea să o vadă pe fiica lui, stabilită de mai mulți ani în SUA. Ea trebuia să ajungă luna trecută în țară.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Suferință enormă pentru Jorge.  Artistul este greu încercat în plină pandemie: „Oricât de puternic aș fi, îmi vine să plâng...plâng”
Jorge

Jorge este devastat. Artistul a anulat venirea fiicei lui din SUA

Jorge respectă cu strictețe rmăsurile autorităților pentru prevenirea răspândirii epidemiei de coronavirus care face din ce în ce mai multe victime în lume.


In articol:

Dar, chiar dacă încearcă să fie puternic, artistul nu reușește să nu fie afectat. Mai ales că din cauza situației de criză prin care trece și țara noastră, nu își poate vedea acum fiica, care a fost nevoită să rămână în SUA.

Suferință enormă pentru Jorge.  Artistul este greu încercat în plină pandemie: „Oricât de puternic aș fi, îmi vine să plâng...plâng”
Jorge

Mai mult  decât atât, Jorge a fost obligat de împrejurimi să renunțe la o călătorie la Disneyland, vacanță programată pentru luna iulie, dar care acum nu se știe dacă va reuși să o bifeze.

Citeste si: O asistentă medicală își va petrece 14 zile în spital, în focarul de infecție cu coronavirus de la Deva: „Parcă mi-am dus soția la război”

Citeste si: Dezvăluiri din interiorul DNA. Ce anchete uriașe sunt în derulare. „Voi semna” - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Coronavirus a mai făcut o victimă în România. Bilanțul deceselor a ajuns la 116

Citeste si: Un virusolog chinez aruncă bomba. Cum a apărut, de fapt, COVID-19

„Dorul de Karina mă face să plâng”

Cea mai grea încercare pentru Jorge este, însă, dorul de Karina Maria, fiica lui stabilită în Statele Unite alături de mama sa. Aceasta trebuia să ajungă în România în luna martie, dar pentru siguranța ei, cei doi părinți au anulat venirea fetei în România, lucru care l-a întristat enorm pe artist, după cum a povestit chiar el pentru VIVA!. 

„Am anulat venirea Karinei din luna martie anul acesta încă dinainte de a se închide granițele cu SUA, tocmai pentru a o proteja. Îmi lipsesc întâlnirile cu Karina.

Suferință enormă pentru Jorge.  Artistul este greu încercat în plină pandemie: „Oricât de puternic aș fi, îmi vine să plâng...plâng”
Jorge și Karina

Oricât de puternic aș fi sau cât de tare m-aș crede, dorul de Karina mă face uneori să plâng. Și când îmi vine să plâng… plâng. În aprilie, aveam totul cumpărat pentru majoratul Ilincăi în Disneyland. Totul anulat. Avem bilete luate în iulie în concediu, dar vom vedea din aproape în aproape”, a spus Jorge.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

DEJA Se ridică restricțiile! BUCURIE imensă pentru milioane de oameni

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Cutremurător! Mesajul transmis de părinții lui Cătălin Caragea, după înmormântarea tânărului! Solistul trupei 7Klase s-a sinucis

Virgil Musta, tranșant cu medicii care dezertează în războiul contra COVID-19! Ce spune doctorul care îi vindecă pe oameni de coronavirus! ”E o adevărată tragedie! Au intrat în...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies