Un virusolog chinez aruncă bomba. Cum a apărut, de fapt, COVID-19

Un cercetător de la Institutul de Microbiologie Waksman aruncă bomba despre coronavirus. Acesta susține că virusul COVID-19 ar fi putut să apară în urma unui accident de laborator.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Un virusolog chinez aruncă bomba. Cum a apărut, de fapt, COVID-19.
laborator

Virusolog chinez: Accident de laborator

Tian Junhua este un virusolog chinez care lucrează la Centrul Wuhan pentru Controlul Bolilor (CDC), care nu este departe de piața unde a început, oficial, COVID-19. Acesta și-a dedicat mare parte a timpului prelevând probe de la lilieci, iar pentru asta mergea des prin peșteri. Asta l-a făcut pe cercetătorul de la Institutul de Microbiologie Waksman să creadă că virusul apărut în China ar putea fi din cauza unui accident de laborator: Astfel, el ăntărește teoria conspirației, potrivit căreia virusl ar fi fost creat în laborator, potrivit The Sun..


In articol:

În luna decembrie a anului 2019, cu puțin timp înainte de apariția focarului COVID-19, în mediul on-line a început să circule un filmuleț care îl arată pe Tian în peșterile din provincia Hubei, în timp ce preleva probe de la liliecii capturați.

Nu sunt medic, dar lucrez pentru a vindeca și a salva oamenii. Nu sunt soldat, dar lucrez pentru a proteja o linie de apărare națională invizibilă. Cu cât cercetările noastre sunt mai aprofundate cu privire la lilieci, cu atât va fi mai bine pentru sănătatea umană”, spune Tian Junhua.

Citeste si: Palatul Cotroceni, iluminat în culorile drapelului italian, în semn de solidaritate cu Republica Italiană şi cu poporul italian

Citeste si: Singura vedetă din România care face acest lucru în plină pandemie. S-a retras de mult din lumina reflectoarelor. O mai recunoști?

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Citeste si: George Burcea s-a întors acasă la Andreea Bălan! Imaginile i-au înduioșat pe fani

Cercetătorul susține că nu este exclus ca prima infecție umană să fi apărut în urma unui accident de laborator, iar asta pentru că se pare că Tian Junhua nu a reușit să poarte echipament de protecție în timpul unei vizite într-o peșteră, prin urmare, a intrat în contact cu urina de lilieci. Pentru a evita contractarea unei boli, el s-a auto-izolat în carantină timp de 14 zile.

"Prima infecție umană ar fi putut avea loc din cauza unui accident de laborator"

Un virusolog chinez aruncă bomba. Cum a apărut, de fapt, COVID-19.
lilieci

Richard Ebright, cercetător de biosecuritate și profesor la Institutul de Microbiologie Waksman, a declarat că virusul din spatele pandemiei era în proporție de 96,2% similar cu virusul liliac descoperit de Wuhan Institute of Virology în 2013, studiat la Centrul Wuhan pentru controlul bolilor (CDC) .

Coronavirusurile provocate de lilieci sunt colectate și studiate de laboratoare din mai multe părți din China – inclusiv CDC Municipal Wuhan și Institutul de Virologie Wuhan. Prin urmare, prima infecție umană ar fi putut, de asemenea, să fi avut loc din cauza unui accident de laborator”, a spus Richard Ebright.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Dezvăluirea cutremurătoare a unui medic cu COVID-19 din Suceava: „Am luat infecția de la directorul medical. Era pozitiv și știa”

Un milion de cazuri de coronavirus în întreaga lume. Bilanţul a depăşit 50.000 de decese

Paradisul în care Bianca Drăgușanu stă în carantină cu Alex Bodi! Vedeta a plecat la vila din Mediaș a fostului soț! Imaginile sunt concludente

Fiul Vioricăi Dăncilă a făcut o glumă macabră în plină pandemie de coronavirus! Victor a postat o poză cu o groapă săpată: “Ziua a 10-a de carantină”

Nicolae și-a ucis în bătaie iubita! Florentina s-a stins din viață, iar ucigașul a ajuns la un spital de psihiatrie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies