Suma incredibilă pe care Traian Berbeceanu a scos-o din scris! Noul prefect al Capitalei, peste Marian Godină la capitolul bani din cărți

Traian Berbecaru, noul prefect al Capitalei, a realizat o sumă-record din vânzarea cărții sale, ”Radiografia unei mârșăvii judiciare”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

traian berbeceanu
Traian Berbeceanu,fost polițist, prefect, pensionar și scriitor

Traian Berbeceanu nu este doar un polițist foarte cunoscut și mai nou, prefect al Capitalei ci poate candida la titlul de ”cel mai de succes scriitor al anului”. Berbeceanu a primit o sumă impresionantă pe ”drepturi de autor” în anul care a trecut, depășindu-l chiar pe Marian Godină, un alt polițist-scriitor de mare succes.

Berbeceanu, 17.000 lei pe lună din vânzări de cărți


In articol:

Conform propriei declarații de avere, Traian Berbeceanu a obținut din drepturi de autor suma de 205.706 lei în anul 2019, ceea ce înseamnă peste 17.000 lei pe lună. Cum Berbeceanu nu a specificat sursa venitului, se presupune că aceasta a fost obținut din vânzarea cărții inspirate chiar din viața lui.

Citeste si: Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei, spune că ia în calcul carantina pe zone în București

Citeste si: Anunț dur venit din vârful Guvernului. S-a legalizat violența. „Proporțional!”

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Anunț dur venit din vârful Guvernului. S-a legalizat violența. „Proporțional!”

Marian Godină, care a publicat o carte la aceeași editură, a declarat un câștig ceva mai mic, adică 15.537 lei, deși, aparent, acesta pare să fie ceva mai popular decât Berbeceanu.

traian berbeceanu
Berbeceanu a fost numit Prefect al Capitalei

În cazul noului prefect al Capitalei, banii din drepturi de autor au reprezentat principala sursă de venit pe anul trecut. Berbeceanu a încasat o pensie din partea MAI de 88.000 lei (aproximativ 7.300 lei pe lună) și ali 6.000 lei tot de la Ministerul Afacerilor Interne (pe tot anul, nr.).

A vândut două mașini pe nimic

În altă ordine de idei, Traian Berbeceanu a mai trecut în declarația lui de avere un apartament de 73 mp pe care-l deține împreună cu soția lui în Deva și un teren de 770 mp la țară. El mai deține două automobile și o remorcă și mai vândut două mașini pentru 800, respectiv 700 euro. Traian Berbeceanu mai are un credit de 15.000 euro la o bancă pe care l-a luat în urmă cu 10 ani și n-a reușit să-l achite nici până în prezent. Soția lui Traian Berbeceanu este angajat al ISJ Hunedoara și a obținut, anul trecut, 73.209 lei (6.100 lei pe lună).

traian berbeceanu
Traian Berbeceanu a fcut carieră ca polițist

În România, nu există un top al celor mai bine plătii autori de carte, dar sunt mulți scriitori care se plâng de faptul că nu se poate trăi doar din această meserie. Pe de altă parte, există și autori consacrați care au reușit să strângă o adevărată avere din vânzări de carte.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Bugetarul cu cel mai mare salariu din România este dator vândut rudelor! Ovidiu Badea a încasat 35.000 de euro pe lună, dar a fost dat afară!

Fiul lui Traian Berbeceanu este cântăreţ de hip hop! Bogdan a lansat o melodie în care povesteşte cât de mult a suferit familia după ce comisarul a fost arestat preventiv! VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies