Suma pentru care Seco Dubravko a bătut-o pe Daniela Crudu! De la asta a pornit scandalul

S-a aflat de ce Seco Dubravko a bătut-o pe Daniela Crudu. Scandalul dintre ei a pornit de la bani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

S-a aflat de ce Seco Dubravko a bătut-o pe Daniela Crudu. Scandalul dintre ei a pornit de la bani.

De ce a bătut-o Seco Dubravko pe Daniela Crudu!
De ce a bătut-o Seco Dubravko pe Daniela Crudu!


In articol:

Duminică noaptea, Daniela Crudu a ajuns de urgență la spital, după ce a fost bătută de iubitul ei croat. Scandalul dintre cei doi amorezi ar fi pornit de la bani, iar suma este de ordinul zecilor de mii. Mai exact, afaceristul s-a trezit fără 70.000 de euro în cont și, când a aflat că iubita lui i-a luat banii, s-a enervat și i-a aplicat corecția fizică ce a băgat-o în spital, relatează Cancan.

De ce a bătut-o Seco Dubravko pe Daniela Crudu!
De ce a bătut-o Seco Dubravko pe Daniela Crudu!

Ce decizie a luat Daniela Crudu în privința lui Seco Dubravko

Deși Daniela Crudu nu a depus plângere împotriva agresorului, Poliția s-a autosesizat în acest caz și un ordin de restricție a fost emis împotriva lui. Ordinul de restricție a avut o valabilitate de doar cinci zile și a expirat. Procurorii au cerut prelungirea lui, dar judecătorii au respins cererea pentru că fosta asistentă de televiziune nu s-a prezentat în fața magistraților.

Citeste si: Nicușor Dan, criticat și amenințat de membri ai Plus și ai USR - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

De ce a bătut-o Seco Dubravko pe Daniela Crudu!
De ce a bătut-o Seco Dubravko pe Daniela Crudu!

De ce nu depune Daniela Crudu plângere împotriva lui Seco Dubravko

„Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi”, ne-a spus o sursă extrem de apropiată din familia Danielei Crudu.

Mai mult decât atât, susțin sursele noastre, Daniela Crudu s-a asigurat că iubitul ei se va ține de promisiunea de a-i plăti toate operațiile necesare pentru a scăpa de urmele bătăii și, deja, el a început să trimită o parte din banii necesari pentru ca nasul distrus de pumnul primit să fie operat de cei mai buni medici esteticieni de pe la noi.

Citeste si: Prima declarație a lui Seco Dubravko, după ce a băgat-o pe Daniela Crudu în spital! „Dacă Daniela are nevoie de ceva...”

„Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, ne-a mai spus sursa citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mesaje de ,,La Mulți Ani!” de Sfântul Nicolae

România poate deveni o FORȚĂ continentală. O spune cea mai influentă firmă de consultanţă din lume

Horoscop rune 7-13 decembrie. Mihai Voropchievici, previziunile săptămânii pentru fiecare zodie în parte

Primele imagini cu Daniela Crudu după ce a ieșit din spital. A încercat cu disperare să-și ascundă fața

După ce a bătut-o pe Daniela Crudu, iubitul croat i-a luat telefonul! Ce imagini voia să șteargă înainte de a fi văzute de anchetatori

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies