Surpriză la Puterea Dragostei! Hamude a reintrat în casă. Cum l-au primit fetele

O surpriză mare au avut concurenții la Puterea Dragostei! Hamude s-a reîntors în Casa Dragostei.

Autor: A.V.

Concurentele de la Puterea Dragostei vuiesc de fericire. Hamude s-a întors înapoi în Casa Băieților. Primirea a fost una caldă din partea fetelor, Simona fiind cea mai fericită din momentul în care a repășit la Puterea Dragostei.

În momentul în care Roxana și Simona l-au zărit pe Hamude intrând pe ușă în Casa Puterea Dragostei, au început să strige de fericire, chiar să țipe.

Citeste si: Bianca Pop seamănă leit cu mama ei! Ce mesaj emoționant i-a trimis ispita

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Dovada că iubirea lor nu s-a stins! Cum au fost filmați Adelin și Ștefania, foști concurenți la Puterea Dragostei

Citeste si: Ea este concurenta de la Puterea Dragostei Grecia care îl place pe Jador! Vezi cât este de frumoasă şi ce spune artistul despre ea! FOTO EXCLUSIV!

Pe de altă parte, Simina este îngrijorată pentru iubitul ei, Alex Zănoagă, având în vedere că în ultima perioadă ”s-a războit” cu majoritatea băieților din casă, astfel că revenirea în casă a lui Hamude ar putea genera tensiuni.

”Întoarcerea lui Hamude nu e un rău neapărat, pentru Alex, pentru că eu cred că Alex poate să ierte și să se înțeleagă, dar este un rău și pentru mine, pentru că ultima ceartă a fost afară între mine și Hamude și nu mi-a convenit ce a făcut, dar poate va pleca mai repede acasă, unde este locul, iar Alex atrage foarte mult rău în ultima perioadă și i-a mai venit un băiat pe cap”, a spus Simina la testimoniale.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ea este concurenta de la Puterea Dragostei Grecia care îl place pe Jador! Vezi cât este de frumoasă şi ce spune artistul despre ea! FOTO EXCLUSIV!

Kamara, despre Simina de la Puterea Dragostei! ”Ne-am sărutat, am vorbit vreo două luni”

Dovada că iubirea lor nu s-a stins! Cum au fost filmați Adelin și Ștefania, foști concurenți la Puterea Dragostei

Ziua de mâine va aduce rezolvarea problemelor pentru 7 nativi

ȘOCUL ANULUI despre Pfizer! Experimentul făcut în direct în România

BOMBA! Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac. Detalii incendiare ies la suprafață

NU MAI SCĂPĂM VII. A apărut primul descendent al variantei Delta. Este şi mai infecțioasă şi mai mai transmisibilă

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies