Survivor România 11 mai: Momente cumplie! S-a accidentat pe teren

Survivor România 11 mai: Competiția este din ce în ce mai strânsă, iar miza este una mare: titlul Survivor România.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Finala Competiției Survivor se apropie și concurenții sunt din ce în ce mai tensionați. Emoțiile sunt din ce în ce mai mari, iar concentrarea va trebui să fie maximă. La final, doar unul dintre cei șapte concurenți rămași va fi un Survivor.  

Citeste si: Elena Ionescu, mărturisire șocantă la Survivor România! Faimoasa a spus cu ce bărbat din competiție ar mai face un copil!

Survivor România 11 mai: Momente cumplie! S-a accidentat pe teren

Războinica Ema a părăsit competiția Survivor România: „Nimeni nu se gândea..”

Ema a fost eliminată de la Survivor România. Aceasta a părăsit competiția în lacrimi. 

Citeste si: ȘOC TOTAL! Elena Ionescu a atacat-o pe Ruby la Survivor România! ”I-aș da o lecție. I-aș stinge puțin lumina! Mi-a lăsat un gust amar, m-a deranjat să văd că un om are atâta răutate gratuită”!

Citeste si: Probleme medicale pentru Emy! Urmareste o editie incendiara Survivor Romania MAINE, de la ora 20:00 pe Kanal D

Primul consiliu de eliminare individual al competiției Survivor România s-a încheiat cu eliminarea unei războinice. Ema Huruială a părăsit competiția în lacrimi, după ce a fost nominalizată de echipa adversă. Ea a fost propusă împreună cu doi faimoși, Cezar și Ghiță, care au scăpat de data aceasta.

„Lacrimile mele nu sunt în niciun caz de tristețe, sunt de bucurie că i-am văzut pe ai mei războinici că plângeau. Mă strângeau tare de mână. Sunt foarte fericită că am ajuns până aici. Nimeni nu îmi dădea nicio șansă. Nici nu se gândeau, dacă ar fi pariat și soțul meu....

Sunt foarte fericită, nu știu cine a inventat acest proiect sau cine a gândit această idee, dar este minunată. Eu sunt dovada vie că există șansă pentru oricine. Sunt fericita mai ales că am reușit pentru a doua oară să îi spun soțului meu Te iubesc, iar părinților mei, prima oară le-am spus Te iubesc și îmi doresc să le spun mai des”, a spus Ema după eliminare.

Citește continuarea aici

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate