Syda, fostul soț al Elenei Băsescu, are o nouă iubită? Bogdan Ionescu, în compania unei brunete extrem de senzuale VIDEO EXCLUSIV

Bogdan Ionescu, cunoscut sub numele de Syda,a avut se pare în ultima perioadă o viață amoroasă agitată.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

După despărțirea de Elena Băsescu, femeia care i-a fost soție și cu care are doi copii, Bogdan Ionescu a avut o relație cu Maria Grigoriu. Relația părea a fi una serioasă și chiar mulți credeau că Syda se va căsători cu aceasta. Mai ales că Maria Grigoriu era văzută des, alături de Syda, dar și în compania copiilor acestuia.

Însă, anul trecut, cuplul s-a destrămat, iar la scurt timp, Syda a fost văzut în compania unei alte brunete, Sofia Meraki. Aici se pare însă că a fost o iubire cu năbădăi, cu o despărțire nu foarte civilizată, despre care presa a scris la începutul anului destul de mult.

Citeste si: Fostul soț al Elenei Băsescu a făcut furori printre animatoare! Avem DOVADA

Citeste si: Fosta logodnică a lui Syda a revenit la obiceiurile ei mai vechi! Imagini incredibile cu fotomodelul care s-a iubit cu ex-ul Elenei Băsescu

Citeste si: Syda a recunoscut! S-a împăcat, în sfârșit, cu Elena Băsescu: „Relația mea cu Elena...”

Apoi, Syda a fost văzut în compania altor femei, parcă tot mai tinere! Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro l-au surprins pe Bogdan Ionescu la un celebru restaurant, în compania unei tinere. Cei doi erau la masă, mâncau fără însă a vorbi prea mult. Părea mai degrabă un cuplu cu state vechi decât unul aflat la primele întâlniri. Bruneta care se afla în compania lui Syda, o frumoasă brunetă, ce a mâncat delicat un desert, părea a avea undeva la 20 de ani, semn că fostul soț al Elenei Băsescu trage la partenere tot mai tinere.

Elena Băsescu și Syda au divorțat în 2016! Cei doi au împreună doi copii

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat în anul 2016, după patru ani de căsnicie, timp în care au devenit părinții a doi copii, o fetiță și un băiețel. Dacă Syda, așa cum i se spune lui Bogdan Ionescu, a avut de atunci mai multe relații, Elena Băsescu și-a întemeiat o nouă familie cu un tânăr care este cu 12 ani mai mic decât ea, Cătălin Tomată, cu care are și un copil, cel de-al treilea al mezinei fostului președinte Băsescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate