Tahir, lăsat să moară, în episodul de azi din ”Lacrimi la Marea Neagră”

Cand a vazut ca Mercan a fost victima planului diabolic de razbunare al lui Vedat, Eysan s-a ingrozit de cruzimea acestuia.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Mercan se zbate intre viata si moarte la spital insa cand aude Vedat ca tanara inca traieste este decis sa-si duca planul pana la capat. Vedat stie ca daca Mercan va trai, el va intra in inchisoare. Eysan trece prin momente de cumpana, atunci cand Vedat ii cere sa o ucida pe Mercan.


Tahir, desi a ales-o pe Nefes sa-i fie partenera de viata, si nu pe Mercan, tanara care era indragostita de el, este devastat de tragicul eveniment.

Cu totii ii aduc acuze lui Nefes pentru ceea ce a patit Mercan, niciunul dintre acestia nestiind ca Vedat se afla in spatele actiunii tinerei.

Citeste si: İrem Helvacıoğlu, eroina serialului "Lacrimi la Marea Neagra": “M-a emotionat profund suferinta personajului meu!”



Nefes banuieste ca Vedat se afla in spatele intregii tragedii.

Citeste si: Ce spune Bianca de la Puterea Dragostei despre asemănarea ei cu Nefes din ”Lacrimi la Marea Neagră”

Citeste si: Andreea Mantea, declarații incredibile despre cel mai violent bărbat pe care l-a văzut: "L-aș da pe mana poliției! Nu m-aș lăsa până nu ar suferi și el" Ce spune bruneta despre Vedat, personajul negativ din "Lacrimi la Marea Neagă"

Tahir are o confruntare cu tatal lui Mercan in care tanarul devine victima. Tahir este lasat sa moara, azi, în ”Lacrimi la Marea Neagra”, de la 20.00, la Kanal D. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate