Tamara Buciuceanu ar fi împlinit astăzi 91 de ani. Fuego, mesaj emoționant pentru „Doamna comediei românești”

Tamara Buciuceanu Botez ar fi împlinit astăzi, 10 august, vârsta de 91 de ani.

Tamara Buciuceanu ar fi împlinit astăzi 91 de ani
Autor: Carmen Nicoleta

In articol:

Tamara Buciuceanu ar fi împlinit astăzi 91 de ani
Tamara Buciuceanu ar fi împlinit astăzi 91 de ani

Tamara Buciuceanu ar fi împlinit astăzi 91 de ani. Tamara Buciuceanu a fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Supranumită „Doamna comediei românești”, Tamara Buciuceanu va rămâne mereu în amintirea românilor de pretutindeni.

Astăzi, 10 august, actrița ar fi împlinit 91 de ani.

Pentru persoanele dragi, care au cunoscut-o pe Tamara Buciuceanu, ziua de 10 august este una tristă, dar un prilej să-și aducă aminte de amintirile frumoase din tecut. Paul Surugiu-Fuego a transmis un mesaj emoționant pe pagina lui de Facebook, cu ocazia zilei de naștere a doamnei comediei românești.

Citeste si: Ea este strănepoata regretatei Tamara Buciuceanu! Gestul emoționant pe care l-a făcut tânăra la mormântul actriței

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.ro

Citeste si: Primele imagini de la înmormântarea actriței Tamara Buciuceanu Botez! Va fi înhumată la cimitirul Sf Vineri, lângă soțul ei VIDEO

Citeste si: Omagiu pentru Tamara Buciuceanu. Cine sunt primii oameni care și-au făcut apariția la Teatrul Bulandra.

„Anul acesta, 10 august e trist. E fără ea. Nu-mi mai răspunde de la celălalt capăt al firului și nu mă mai așteaptă să ne bucurăm împreună, câteva ore, de momente speciale.

Anul trecut, la 90 de ani, i-am fost aproape și nu pot uita vorbele și fericirea de pe chipul ei. Mi-e dor de ea, de buna mea doamna Tamara Buciuceanu Botez.
E trist că nu-i pot bate la ușă azi, cu plăcintele ei preferate, din Basarabia, cu tort, să ciocnim și să-mi povestească, cu hazul ei, de anii de aur și de toate experiențele trăite.
Ce actriță, ce fenomen al scenei românești, cu valențe impresionante, cu umor spectaculos, voce, mimică și improvizație, dar și cu o capacitate impresionantă de a ține audiența în mână.
Rămâne în schimb imaginea de aur a umorului românesc, una dintre cele mai emblematice figuri ale spontaneităţii, gândind că făr’de ea nu doar că am fi fost mai săraci, ci şi lipsiţi de spiritualitate pur românească, născută dintr-un har rar întâlnit. Da, o iubesc şi o voi iubi mereu pe doamna Tamara! Pentru toate motivele din lume sau poate pentru unul singur – naturaleţe. Tamara Buciuceanu Botez este un simbol românesc.
Unul care a ars pe scenă și care lasă în urma sa o bogăție enormă, greu de repetat și inutil de înlocuit”
, a fost mesajul postat de artist.

Tamara Buciuceanu ar fi împlinit astăzi 91 de ani
Tamara Buciuceanu ar fi împlinit astăzi 91 de ani

Tamara Buciuceanu i-a făcut un cadou de suflet Monicăi Pop: “Amintire de neprețuit de la marea doamnă a comediei româneşti”

amara Buciuceanu i-a făcut un cadou de suflet Monicăi Pop, actriţa şi medicul oftalmolog fiind prietene de ani de zile. La un moment dat, Tamara Buciuceanu, care a decedat pe 15 octombrie, la 90 de ani, i-a oferit un cadou amicei sale, o păpuşă.( Citeste si: Cine va moșteni averea Tamarei Buciuceanu! Nepotul ei este un actor celebru)

După decesul Tamarei Buciuceanu, Monica Pop le-a arătat păpuşa şi amicilor săi, dezvăluindu-le că aceasta a primit un nume în memoria actriţei: “Păpușa "Mara"cu ochii negri! (de la Ta-Mara)”.

Citește continuarea AICI.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dorin Cioabă, "regele" romilor, detalii cutremurătoare după ce s-a vindecat de Covid-19! "Mie îmi e frică după câte am trecut..."

O asistentă a pierdut lupta cu virusul! Cadrul medical s-a infectat cu coronavirus după focarul de la secția de Chirurgie a SJU Slatina!

Clanul Duduianu, audiat la Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei! Se cere dreptate pentru moartea lui Emi Pian

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Masca de protecție nu va mai fi obligatorie în anumite spații deschise. Precizările ministrului Sănătății

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies