Tânără de 21 de ani, sechestrată și obligată să se prostitueze! Ea și fetița ei de 3 ani au fost ținute captive timp de o lună

O fată din Brașov și fetița ei de 3 ani au fost sechestrate în București. Tânăra a fost obligată să se prostitueze.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

După ce Alexandra și Luiza din Caracal au fost răpite de criminalul Gheorghe Dincă din Caracal, un alt caz șocant a ieșit la iveală. O fată de doar 21 de ani din Brașov și fiica ei în vârstă de doar trei ani au fost sechestrate timp de aproape o lună de zile de cătr un bărbat de 19 ani.

Mămica a fost obligată să se prostitueze de către agresor. El a fost reținut de DIICOT și a primit, luni, un mandat de arestare pentru 30 de zile. Bărbnatul, originar din București, a fost acuzat de trafic de persoane și lipsire de libertate în mod ilegal, potrivit unui comunicat. El este suspectat că ar fi racolat-o pe fata de 21 de ani pe Facebook și că a convins-o să se mute cu el.

Citeste si: Imagini cutremurătoare cu mama și fiul lui Marcel Toader la cimitir! Femeia e susținută de nepot VIDEO

Citeste si: Primele declaratii făcute de fiul lui Marcel Toader! Ce l-a învățat celebrul sau tată pe Maximilian! "Să nu lași capul jos"! EXCLUSIV

Citeste si: BREAKING NEWS! Autoritățile ar fi găsit trupul neînsuflețit al Luizei, prima victimă a lui Gheorghe Dincă

fara descriere

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 11.07.2019 – 03.08.2019, inculpatul D.C. a racolat prin intermediul unei reţele de socializare o persoană de sex feminin, în vârstă de 21 de ani, prin folosirea metodei Loverboy, pe care a determinat-o să locuiască împreună cu el, iar ulterior, prin constrângere psihică şi fizică exercitată atât asupra sa, cât și asupra copilului său minor în vârstă de 2 ani şi 6 luni şi profitând de starea de vădită de vulnerabilitate a acesteia a exploatat-o prin obligarea la practicarea prostituției în diferite locații închiriate pe raza teritorială a municipiului București, beneficiind de sumele de bani obținute de victimă în această modalitate (aproximativ 8000 lei)”, se arată în comunicat, relatează Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate