Tărăboi uriaș pe pagina lui Adi Sînă, după ce acesta a postat o filmare cu copiii la pădure! ”Statul în casă e doar pentru ceilalți?”

Adi Sînă a declanșat o adevărată furtună pe Facebook după ce a postat imagini cu el și copiii la pădure, în plină carantină.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Adi Sînă a fost făcut praf de internauți după ce a postat un filmuleț în care apare alături de copiii lui, la plimbare cu bicicleta prin pădure, în plină pandemie de coronavirus. Furia oamenilor vine din faptul că Sînă nu doar că nu respectă obligația de a rămâne în casă, în autoizolare ci se mai și laudă cu asta pe conturile de socializare, punându-și astfel în pericol și copiii. Filmarea a fost postată în urmă cu o săptămână.

Cum au comentat internauții filmul cu Adi Sînă și copiii la pădure

”Statul în casa e pentru ceilalți doar. Asa inițiative ar putea avea și alții și adio efecte pozitive!!!! Măcar de ar avea bunul simt sa nu se laude cu asta!”

”Scuză-mă ca îți spun nu mai pune filmulețe cu copiii tai cum se plimb cu bicicletele în situația în care suntem poate sunt copiii ca sunt în casa de 3 săptămâni și vor și ei afara...”

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

”Pădurile sunt ale tuturor! Nu e aglomerat pe acolo pentru că ceilalți RESPECTĂM carantina, nu pentru că nu am avea idei pe unde să ne ascundem cu intenția de a avea momente minunate! VALABIL DACĂ FILMAREA ESTE DE DUPA DECRET”.

Citeste si: Din exterior, pare că au un mariaj perfect. Anca Serea, dezvăluiri despre căsnicia ei: "Este greu când nu găsim nicio cale de a cădea de acord"

Citeste si: Adi Sînă, anunț îngrijorător despre copiii săi: "S-au îmbolnăvit toți cei șase copii"

Citeste si: Anca Serea și Adi Sînă, despărțiți de Sărbători! Cei șase copii au rămas cu ea: „Știu că o să le rezolv pe toate”

Citeste si: Anca Serea și Adi Sînă, despărțiți de Sărbători! Cei șase copii au rămas cu ea: „Știu că o să le rezolv pe toate”

”Cred ca aveți curte să ieșiti la aer. Cum rămâne cu izolarea? Ru-și-ni-că! Dați exemplu negativ altora! Hai să ieșim cu toții la pădure și să ne îngrămădim cu toții acolo”.

”Nu e frumos ce faceți... păcat că alții respectă și alții nuuu...”

”Dacă filmarea nu este înainte de ordonanțele militare as întreba și eu: ce ați scris in declarație? Mai ales cu copiii..”

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Anca Serea nu mai face face față cu cei șase copii. Adi Sînă a lăsat-o singură: „Crezi că e simplu?”

Are 48 de ani, dar arată ca o puștoaică. Soacra unui cunoscut fotbalist face furori pe internet cu o siluetă de invidiat

Augustin Viziru a semnat din nou cu Pro Tv! Detaliile ascunse de public. Informațiile pe care nimeni nu le-a știut despre el

Anca Serea va fi executată silit! Vedeta nu a achitat facturile la o bancă de celule stem, după nașterea celui de-al cincilea copil EXCLUSIV

Anca Serea își botează fetița azi. Prima imagine din biserică

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies