Tatăl copilului mort după o anestezie stomatologică, declarații cu inima frântă de durere: „Poate că așa a vrut Dumnezeu”

Tatăl copilului mort după o anestezie la stomatolog, a vorbit pentru prima dată despre tragedia care i-a lovit familia.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Cazul copilului din Argeș care a murit într-un cabinet stomatologic a scos la iveală probleme grave ale clinicii unde s-a dus să se trateze. La trei luni de la moartea copilului de patru ani și opt luni, tatăl lui ales să ofere un interviu prin care a oferit mai multe detalii despre costurile intervenției stomatologice, dar și despre neregulile instituției.

Citeste si: Primele declarații ale părinților băiețelului mort după o anestezie la stomatolog: „Nu am primit niciun răspuns...”

Citeste si: Ce s-a descoperit la autopsia băiețelului de 4 ani mort după o anestezie la stomatolog

Citeste si: Tatăl băiețelului de 4 ani care a murit în urma unei vizite la stomatolog rupe tăcerea: „Anestezistul mi-a recunoscut...”

„Cei de acolo ne mai făcuseră analgosedare și la primul copil. Am dat 4200 lei pentru băiatul cel mare și tot nu i-au terminat lucrările la dințișori. Statul i-a găsit deja vinovați pe cei de la Teddy Care, prin faptul că DSP Argeș le-a dat amendă pentru că nu aveau voie să facă analgosedare. Poate că așa a vrut Dumnezeu, să moară copilul meu ca să se vadă toate neregulile astea din sistemul cabinetelor stomatologice…”, a spus tatăl băiețelului. 

Mărturii cutremurătoare despre procedura de anesteziere: „Nu ne-au spus nimic despre riscuri”

Tatăl copilului din Argeș a declarat pentru Jurnalul de Argeș, că medicii stomatologi nu au spus nimic despre riscurile intervenției care urma să aibă loc.

fara descriere

„Ei au vrut să își facă munca mai ușoară. Soția a intrat cu cel mic în cabinet, nu i-au spus nimic de riscuri. Cei de acolo ne mai făcuseră analgosedare și la primul copil.”, a mai spus bărbatul. 

Pe de altă parte, tatăl copilului a recunoscut că până să ajungă la respectiva clinică, a încercat să meargă la mai mulți medici, însă toți l-au refuzat din diverse motive.

„Tot sistemul medical din România a fost cel care ne-a mânat spre ei. Fuseserăm înainte la 10 medici stomatologi, la Câmpulung, la Mioveni, la Pitești. Ne-au refuzat toți, motivând că nu stau copiii la intervenție, că sunt agitați. Nu eram nebun să mă duc direct la Teddy Care să îi facă acea analgosedare copilului meu. Cel mic avea aproape toți dinții cariați. Copiii aveau dureri mari cu dinții. A durat o lună până am ajuns la nemernicii ăștia de la Teddy Care. Iar la Teddy Care ne-a trimis cu copiii tot o doctoriță stomatolog, nu mai rețin numele, care are un cabinet în Pitești. Ne-a zis că nu colaborează copiii și ne-a expediat direct la ei.”, a mai declarat tatăl copilului pentru aceeași sursă citată. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate