Temuta gripă a mai făcut o victimă! Un bebeluș de un an a murit

Gripa continuă să bage spaima în populație, după ce nu mai puțin de opt oameni au murit în urma virusului.

Distribuie pe:

Temuta gripă a mai făcut o victimă! Un bebeluș de nici un an a murit


In articol:

Ultima victimă este un bebeluș de 11 luni din Vaslui. Astfel, el a devenit a noua victimă a gripei necruțatoare.

Moartea bebelușului reprezintă primul deces din cauza gripei din Vaslui. Copilul nu fusese niciodată vaccinat, astfel că a fost o victimă sigură pentru virus.

Fetița de 11 luni a murit după ce prezenta simptome ale virusului gripal de tip A.

Celelalte cazuri de deces din cauza gripei au fost înregistrate în județul Dâmbovița, Hunedoara, Sibiu, Argeș, dar și în București.

Pe data de 28 ianuarie a fost confirmat numărul deceselor de către Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică.

Citeste si: Oana Roman, reacție dură în scandalul dintre Marius Elisei și transsexualul Delia: „Suntem separați și nu doresc ca numele meu să fie implicat în scandal”

Citeste si: Ce a făcut Andrei Duban după ce și-a văzut soția plângând în brațele altui bărbat! Grațiela de la Survivor, consolată de Ghiță

Citeste si: Replica lui Tudor Gheorghe, după ce a primit critici de la Funeriu și Caramitru, pe motiv că ar face propagandă pro-comunism: "Prostiile pe care le debitează..."

Un alt copil a murit răpus de gripă

Înainte de cazul bebelușului de 11 luni ucis de gripă, un alt copil de doar doi ani a murit din aceeași cauză.

Băiețelul de doi ani a murit la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. El fusese diagnosticat cu gripă de tip B. Înainte de a se stinge din viață, copilul fusese supus unei operații pe creier, imediat după internare.

Și în județul Prahova s-au semnalat două decese. O femeie de 65 de ani, dar și un bărbat de 64 de ani au fost depistați ca având virusul gripal de tip A.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate