Toaletă de 80.000 de euro într-o școală din Teleorman, dar elevii sunt trimiși tot la un grup sanitar mizerabil

Toaleta de 80.00 de euro dintr-o școală din Teleorman ține loc de piesă de muzeu, elevii fiind trimiși tot în vechea toaletă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Școala din Buzescu, Alexandria, are o toaletă care ar fi costat 80.000 de euro, dar nu este încă dată în folosință.

Citeste si: Natalia avea tumori pe toată fața! Cum arată acum, după operație: „Nu trebuie să îmi mai ascund chipul!”

Citeste si: Cristian Pomohaci ține piept scandalurilor și se afișează fără jenă la televizor. Cu ce artistă celebră s-a fotografiat

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Bona a fost filmată de camerele video din casă în timp ce lovea cu picioarele gemenii de cinci luni de care avea grijă. Le punea mâinile la gură ca să nu-i audă nimeni țipând!

Toaletă de 80.000 de euro într-o școală din Teleorman, dar elevii sunt trimiși tot la un grup sanitar mizerabil

Elevii merg tot la toaleta veche, din spatele curții, gardul stă să cadă iar haznaua unor vecini ocupă ilegal o parte din terenul şcolii.

„Fiind executată de o firmă, sunt costuri, TVA… Habar n-am, că nu mă pricep la astea. Eu sunt mândru de această investiție”, a spus Valentin Trăistaru, primarul localității Buzescu, care este foarte mândru de investiția folosită, conform Digi 24.

fara descriere

Toaletă costă cât un apartament cu două camere în București, dar este înconjurată de un gard peticit.
Părinții speră că toaleta va fi dată în folosință până la venirea iernii pentru ca elevii să nu mai fie nevoiți să meragă la haznaua din spatele școlii.
„Am încercat să fac această hazna să dispară și mi-au promis că da. Să-și facă hazna în curtea lor dar nu s-a întâmplat nimic”, spune Vlad Țănțel, directorul școlii.

fara descriere

Părinții din Buzescu spun că ar vrea să își tranfere copii la o școală din Alexandria, dar este foarte dificil cu transportul.
„Între timp, copiii se duc aici la toaleta de afară. Dacă aș putea l-aș duce în Alexandria, dar e departe și e problema banilor, că e mai dificil.”, a declarat unul dintre părinți. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate