Toată lumea știe că Mădălina Ghenea e olteancă sadea, dar adevărul este altul! Dezvăluiri incredibile despre celebrul manechin EXCLUSIV

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase românce din lume, cu un succes teribil în lumea modelingului, filmului sau miliardarilor lumii, este, după locul de naștere – Slatina – o olteancă pur sânge.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Cu toate acestea, adevărul pare să fie cu totul și cu totul altul, frumoasa Mădălina Ghenea având, de curând, o surpriză de proporții când a aflat ce sânge curge în venele ei.

Citeste si: Românca i-a purtat noroc? ”Socrul” frumoasei Mădălina Ghenea a devenit cel mai bogat om din Italia

Citeste si: Mădălina Ghenea se iubește cu un alt miliardar? Cea mai frumoasă româncă bifează încă o cucerire EXCLUSIV

Citeste si: Bombă în lumea showbiz-ului! Mădălina Ghenea i-a dat papucii milionarului EXCLUSIV

Mai exact, Mădălina Ghenea a făcut, de curând, un test ADN pentru a afla care este, cu adevărat, originea ei. Iar rezultatele pe care le-a obținut au fost cu atât mai suprinzătoare cu cât frumoasa Mădălina Ghenea era convinsă că este olteancă, româncă, sadea.

Doar că, în momentul în care i-au venit rezultatele, Mădălina Ghenea a descoperit că 79% din genele ei provin din... Grecia. Mai mult, genele din Estul Europei sunt, cel puțin conform testelor ADN, doar în proporție de 5%, ceea ce înseamnă că, de acum, Mădălina Ghenea nu ar mai putea fi numită o ”olteancă”, așa cum s-a tot spus.

Cu toate acestea, Mădălina Ghenea, după ce le-a împărtășit fanilor săi că are 79% sânge grecesc, a ținut să precizeze că este crescută și educată în România, chiar dacă originile ei ancestrale sunt altele, părând să fie tare mândră de asta.

Mădălina Ghenea, magnet pentru milionari

Mădălina Ghenea a avut, în ultimii ani, iubiți care mai de care mai bogați. Iar ultimul an a fost agitat pentru frumoasa brunetă. Astfel, motivul despărțirii dintre frumoasa Mădălina Ghenea și milionarul elvețian, susțin sursele noastre, este ”nepotrivirea de caracter”, iar cea care a pus capăt relației este fotomodelul.

Nu a petrecut prea mult timp singură însă, pentru că în lumea bună a showbiz-ului internațional se vorbește despre noua relație a Mădălinei Ghenea, frumoasa româncă părând să nu se mai sature de bogătașii din topurile internaționale care numără averile în milioane și miliarde de euro. Astfel, de ceva vreme se discută că între Mădălina Ghenea și cunoscutul italian Leonardo Maria Del Vecchio, fiul multimiliardarului italian specializat în producerea și comerțul cu ochelari, Leonardo Del Vecchio. Iar bărbatul de care se spune că ar fi îndrăgostită Mădălina Ghenea este, la rândul său, unul dintre cei mai bogați italieni, conducând una dintre diviziile imperiului creat de tatăl său.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate