Tolea Ciumac îl provoacă pe Cătălin Zmărăndescu la o luptă în ring! ”Am o răzbunare cu el”! Ar putea fi meciul anului 2020

Învins în ring de ”Rambo”, Tolea Ciumac mai are un singur vis: acela de a-l învinge într-un meci direct pe Cătălin Zmărăndescu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

In articol:

Tolea Ciumac – Cătălin Zmărăndescu ar putea fi următorul meci-dinamită în circuitele românești de sporturi de contact. Înainte de meciul pe care l-a susținut în urmă cu câteva zile, împotriva lui Florin ”Rambo” Lambagiu, Tolea a dezvăluit că visează o revanșă cu celebru Cătălin Zmărăndescu.

fara descriere

”Singurul pe care aș vrea să-l bat rău e Zmărăndescu, dar nu mai vrea să se bată. În rest, nu refuz pe nimeni, oricine mi se pune în față, mă bat. Cu Zmărăndescu vreau să demonstrez ceva. O răzbunare am cu el. În rest, poți să mă pui și cu ursul speriat, eu mă bat”, a declarat Tolea Ciuac într-un interviu acordat unei televiziuni din Iași.

Citeste si: Soția lui Tolea, în lacrimi! Condamnat la închisoare, luptătorul a plecat singur în Japonia! FOTO

Citeste si: Tolea Ciumac a fost condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare! Ce acuzații i se aduc luptătorului

Citeste si: Vremuri grele pentru Tolea Ciumac! Pe 30 mai, luptătorul va afla de la judecători dacă va face închisoare pentru ”constituirea de grup infracțional organizat” | EXCLUSIV

Zmărăndescu, suspendat un an după ce l-a atacat pe Tolea

fara descriere

Rivalitatea dintre Cătălin Zmărăndescu și Tolea Ciumac are mai bine de un deceniu și a porinit de la un incident violent care a avut loc în timpul unei lupte de la Campionatul Național de Wushu din 2007. Atunci, Tolea a luptat cu un sportiv de la clubul lui Zmărăndescu, căruia i-a aplicat un procedeu periculos și l-a proiectat în cap, după ce arbitrul făcuse semn ca meciul să se întrerupă.

fara descriere

Zmărăndescu a intrat în ring și l-a lovit pe Tolea, după care toți elevii acestuia au sărit cu pumnii și picioarele pe acesta. În urma incidentului, Cătălin Zmărăndescu a fost suspendat din activitatea sportivă și a ratat Jocurile Olimpice de la Atena din 2008. Totuși, ulterior acestui eveniment, cei doi nu s-au mai întâlnit niciodată în ring.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate