Traficul feroviar, afectat de condiţiile meteo nefavorabile! ANUNŢUL făcut de CFR

Autor: A.N.C.
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează publicul că traficul feroviar este deschis la această oră pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată la condiţiile meteo nefavorabile.
  
Un număr redus de trenuri înregistrează la această oră întârzieri la sosire, acestea fiind însă determinate de adaptarea circulaţiei la condiţiile meteo sau de pregătirea şi verificarea suplimentară a materialului rulant pentru reînscrierea în cursă.
 
În această perioadă, angajaţii companiei CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare, verifică starea infrastruturii pe toate secţiile de cale ferată de pe raza celor 17 judeţe aflate sub cod galben de ninsori şi viscol, iar pe segmentele unde situaţia o impune se va intervi cu personal de specialitate şi utilaje pentru remedierea tuturor deranjamentelor tehnice. 
 

 

 
Pasagerii sunt rugaţi ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească. 
 
De asemenea, călătorii se pot informa cu privire la ora de sosire/de plecare a trenurilor din gările Bucureşti Nord, Braşov, Craiova şi Timişoara pe site-ul www.cfr.ro,
la domeniul camere web sau accesând direct link-ul http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web
 
CFR SA va menţine permanent legătura cu toţi operatorii de transport feroviar de călători şi de marfă (OTF), astfel încât traficul feroviar să fie operaţional pe toate.
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Aglomeraţie infernală la metrou! Oamenii au fugit din calea ninsorii, dar s-a creat un haos general

La ce vârstă a aflat fiica lui Teo că este adoptată? Cum a reacţionat micuţa

Şcoli închise din cauza fenomenelor extreme. Unii elevi ar putea avea minivacanţă prelungită

Horoscop de weekend 18-20 Iunie 2021: Weekendul vine însoțit de schimbări, iar pentru Săgetători, duminică este ziua pentru un venit în plus

Calendar Ortodox 18 iunie. Astăzi sunt cinstiți trei mari Sfinți Mucenici, omorâți pentru dreapta credință

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

A murit o figură emblematică. Cine a fost Kenneth Kaunda, fostul președinte al Zambiei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies