Tragedie cumplită în România! A murit spulberat de tren

Un bărbat care se afla la volanul unei mașini a murit spulberat de tran. Tragedia uriașă s-a produs în Timiș.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Circulaţia feroviară a fost oprită, vineri dimineaţa, în judeţul Timiş, între staţiile Birda - Voiteni, în urma cumplitului accident rutier, potrivit Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Potrivit sursei citate, circulaţia feroviară a fost oprită pe secţia SF 922, între staţiile Birda - Voiteni, unde, la o trecere la nivel cu calea ferată care se intersectează cu un drum agricol, un tren care circula pe relaţia Reşiţa - Timişoara a surprins un autoturism. 

Impactul s-a soldat cu decesul conducătorului auto. 

Un tren cu cinci vagoane a deraiat în judeţul Hunedoara

Luna trecută un tren a deraiat. Traficul feroviar între staţiile Zam şi Câmpuri Surduc, din judeţul Hunedoara, s-a desfășurat doar pe un fir, din cauza deraierii unui tren privat, cu cinci vagoane.

Potrivit CFR, trenul de marfă aparţinea unui operator privat, care are în compunere 20 de vagoane şi circula în tranzit pe relaţia Curtici - Giurgiu Nord.

„La faţa locului echipele de intervenţie feroviară ale Regionalei CF Timişoara vor acţiona pentru repunerea pe şină a vagoanelor cu un tren de ajutor cu vinciuri, care va fi îndrumat din staţia Simeria”, a declarat Oana Brânzat, purtătorul de cuvânt al CFR.

Citeste si: Cine este călăul mamei cu doi copii din Maramureș! Primele imagini cu femeia ucisă. Doi micuți au rămas ai nimănui

Citeste si: Doliu uriaș în politică! UDMR a pierdut un om important!

Citeste si: Mamă înjunghiată chiar sub ochii celor doi copii. Micuții, găsiți plini de sânge, pe podea, îmbrățisând-o

Citeste si: Ultima oră! Gabriela Firea a fost operată! "Moment greu. Sper ca..."


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: