Tragedie în familia lui Franco Baronu: ”Petrică Baronu, vei rămâne mereu în sufletele noastre!”

Familia lui Franco Baronu a suferit o grea pierdere chiar de Paște, când Petrică Baronu, bunicul tânărului de 23 de ani, a încetat din viață.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Franco Baronu (23 de ani), fiul unui milionar timişorean care a făcut avere din turism şi imobiliare, are astăzi pe mînă afacerile familiei, concentrându-se mai nou pe comerţul cu maşini second hand. Recent, familia tânărului a traversat o dramă, provocată de pierderea bunicului lui Franco, Petrică, decedat chiar de Paște. 

Citeste si: Franco Baronu face show cu familia în deșert: ”Prințișorii Timișoarei!”

Citeste si: Franco Baronu a iesit la plimbare cu o adevarata avere la purtator! Uite ce bijuterii scumpe poarta baiatul de bani gata

”După miezul nopții, s-a bucurat împreună cu familia de învierea bunului nostru ISUS HRISTOS , ne-a spus tuturor Hristos A Înviat! S-a rugat împreună cu noi pentru toată familia și pentru toată omenirea! La ora 5:00 dimineata DUMNEZEU l-a chemat la El.
Petrica Baronu’ vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna ca tată, bunic și străbunic. Să ai un drum lin și DUMNEZEU să te ierte,
Odihneste-te în pace dragul nostru! Te-am iubit și te vom iubi mereu”, a notat afectat tatăl lui Franco Baronu despre părintele său. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate