Tragedie în lumea sportului! A murit sportivul Maxim Dadashev

Sportivul Maxim Dadashev a murit în urma unui meci dramatic.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Tragedie uriașă în lumea sportului mondial. Maxim Dadashev a murit, marţi, din cauza rănilor puternice primite în meciul cu Subriel Matias, la categoria superușoară, care a avut loc vineri.

Pugilistul rus, care avea doar 28 de ani, a pierdut lupta prin KO Tehnic, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Vineri, în timpul meciului, antrenorul lui Dadashev, Buddy McGirt, a oprit meciul, atunci când și-a dat seama că rănile primite de sportivul pe care îl antrenează sunt extrem de puternice. Din păcate, a fost mult prea târziu care era stabilit în SUA, era căsătorit și avea un copil.

Citeste si: Tatăl Denisei Răducu are sufletul distrus, la doi ani de la moartea fiicei! ”Oamenii din jurul ei care au jefuit-o şi au distrus-o”

Citeste si: Gestul impresionant făcut de Carmen Șerban pentru două fetițe cu grave probleme de sănătate! ”Să avem inima deschisă și să ajutăm”

Citeste si: Dilara trece prin momente cumplite, în ”Mireasa din Istanbul”

Sportivul a suferit o hemoragie intercraniană

Imediat după meci, în drumul spre vestiare, Maxim Dadashev s-a prăbușit la podea și a început să vomite, fiind transportat de urgență la spitalul UM Prince George's din Maryland, unde a fost plasat în comă indusă. Medicii au aflat că loviturile pe care le-a primit Dadashev i-au provocat o hemoragie intercraniană.

În ciua eforturilor depuse, sportivul nu a mai putut fi salvat, iar marți a fost confirmat decesul acestuia.

A făcut totul ca la carte la antrenamente, nu au fost probleme. Nu pot să gândesc lucid acum. Ce aș fi putut face diferit? Dar el era pregătit pentru meci. În sportul ăsta însă, un singur pumn te poate aduce aici. L-am văzut foarte slăbit când a venit în colț. Eram hotărât să opresc meciul. L-am întrebat doar din respect, dar eu deja voiam să arunc prosopul", a mărturisit Buddy McGirt, antrenorul lui Dadashev, la ESPN.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate