Trăistariu recunoaște că e disperat după atenție! "Am zile când mi-e rușine cu postările mele"

Trăistariu recunoaște că e disperat după atenție! "Mi-e rușine"

Autor: R.L.

In articol:

Mihai Trăistariu recunoaște că postările uneori scandaloase pe care le face pe conturile sale de socializare sunt pentru a atrage atenția.

Trăistariu a mărturisit într-un mesaj pe Facebook că până și lui îi este rușine de ce pune pe conturile sale de social media, dar tot ce își dorește este să îi facă pe oameni să vorbească despre el.

Citeste si: “Cu asta am spus tot.” Bogdan de la Ploiești, mesaj subtil pentru Cristina Pucean, după separare! Acum situația a devenit mai clară- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Trăistariu recunoaște că e disperat după atenție! "Am zile când mi-e rușine cu postările mele"

"Am zile când mi-e rușine cu postările mele duse la extrem... Dar ce să fac dacă altfel nu mai reușesc să atrag atenția asupra mea?! Spuneți-mi voi... Ce să fac?

Citeste si: Mihai Trăistariu a trăit un coşmar pentru pe autostradă: „Mi-a mâncat creierii, sute de cratere! Oricum, voiam demult o Revoluţie”

Citeste si: Mihai Trăistariu, turul noului apartament. Detalii picante din cuibușorul de nebunii: „Mi-am pierdut virginitatea cu o fată fără mâini”

Citeste si: Mihai Trăistariu are un copil? "Am folosit prezervativul, dar..."

De ce credeți că emisiunile cu circ și scandal au cel mai mare rating? S-au dus vremurile când se promova cultura, arta... Omul de azi e într-o continuă alergătură... Și nu-i mai atrage atenția nimic. Decât... gălăgia, mizeria, crimele, scandalurile, pornografia, circul... Păcat! Mare păcat! Mulți din colegii de breaslă au abandonat barca.

Și s-au orientat către altceva. Ceea ce e groaznic”, a explicat în scris Mihai Trăistariu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Costin Gheorghe de la Exatlon a dat lovitura! "Faimosul" este imaginea unui brand italian celebru! " Să vă dau un mic pont"

Lili Sandu are gânduri mari! Unde plănuiește să se mute cu logodnicul ei

Anunțul care a apărut pe contul de Instagram al Biei de la Puterea dragostei: "M-am hotărât"

4 zodii își pot da frâu liber dorințelor, deoarece vor primi tot ce vor. Scorpioni, acum e momentul să cereți mărirea de salariu

Vestea cea mare pentru toți cei care au TELEFOANE MOBILE! Este decizia momentului în Europa: NU mai este o limită

“Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință

Capsulele de detergenți, un real pericol pentru sănătate. Descoperirea specialiștilor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies