Transformarea incredibilă a fetiței românce care a apărut în ”Game of Thrones”! Octavia are 19 ani și se pregătește să cucerească lumea!

Octavia Selena Alexandru, singura româncă din celebrul serial ”Game of Thrones”, a împlinit 19 ani și se pregătește la una din cele mai importante școli de balet din lume.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Octavia Selena Alexandru a fost singurul nume românesc din distribuția serialului-fenomen ” Game of Thrones” (Urzeala Tronurilor). Crescută la Londra din părinți români, Octavia a fost selectată la doar 13 ani pentru rolul lui Leaf, copilul pădurii.

Românca apare în câteva scene însă cea mai importantă este cea în care introduce un pumnal cu obisdian în Bran Stark și îl transformă pe acesta în primul ”night walker”.

Octavia Selena Alexandru nu a renunțat la marea dragoste, dansul

Scena respectivă este una cheie în povestea serialului, fetița fiind practic cea care ”îl naște” pe ”Regele Nopții”, cel care ulterior vine să cucerească cele 7 regate de dincolo de zidul din nord. Tocmai din această cauză, producătorii au căutat cu atenție un copil potrivit pentru acest rol și au ales-o pe Octavia, care încă de la acea vârstă avea experiență în televiziune, film și balet.

romanca din game of thrones

Așa arată azi Octavia din Gameo of Thrones

Asta și pentru că în 2011, Octavia a participat la celebrul show de televiziune ”Got to Dance”, unde a ajuns până în fazele semifinale. ”Într-o zi o să ajung o mare balerină, cunoscută în întreaga lume”, spunea în acel moment românca.

De asemenea, la 9 ani, ea a câștigat competiția ”GB Dance Festival”. Ulterior, ea a descooperit și actoria iar în 2016 a apărut în super-producția ”Assasin’s Creed: Codul Asasinului”.

Citeste si: E oficial! House of the Dragon, prequel-ul seriei Game of Thrones, are primul trailer! Vezi când va apărea serialul în România

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Acceptată la școala de actorie unde s-au pregătit Daniel Craig și Helen Mirren

Romanca din Game Of Thrones

Românca din Game Of Thrones studiază dansul la o celebră academie din Londra

Astăzi, Octavia Selena Alexandru se pregătește să facă primii pași pe marile scene ale lumii. În acest moment, ea este studentă ”A Level” (avansat) la celebra academie de ”The Royal Academy of Dance”, patronată de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

În paralel, ea urmează cursurile ”National Youth Theatre”, acolo unde a fost acceptată anul trecut din peste 5.000 de candidați. Instituția este considerată una din cele mai bune școli de actorie din lume iar de-al lungul anilor a reușit să ”scoată” personalități importante din teatru și film precum: Daniel Craig, Daniel Day Lewis, Colin Firth, Ian McShane sau Helen Mirren.  

Citeste si: George Burcea va juca alături de Catherine Zeta-Jones într-un serial Netflix. Cum a reacționat Viviana Sposub

Romanca din Game Of Thrones

Octavia cochetează și cu fotografia, ea având o pagină de Instagram dedicată special acestei pasiuni. De asemenea, ea își regizează propriile filme pe care le postează pe contul de Youtube și a avut câteva apariții în prezentări de modă, inclusiv la ”Bucharest Fashion Week”, unde a fost model pentru cțteva branduri internaționale.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies