„Trebuie să plecăm de acasă! Cutremurul...” Anunț înfiorător

Maria Ghiorghiu a făcut un anunț înfiorător. Clarvăzătoarea spune că i s-a arătat că un cutremur devastator va avea loc și că oamenii își vor dori să fi plecat de acasă.

Autor: M.B.

In articol:

Maria Ghiorghiu este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România. Femeia, despre care se spune că ar fi prevestit tragedia uriașă de la Colectiv în care zeci de tineri și-au pierdut viața, publică în mod frecvent pe pagina ei de blog. Acolo vorbește despre imaginile îngrozitoare care i se arată și care, spune ea, se vor întâmpla la un moment dat în lume.

Citeste si: Tânără de 28 de ani, ucisă în stil mafiot, în Spania! Toată familia iubitului de 72 de ani a complotat pentru a scăpa de româncă

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Maria Ghiorghiu a făcut un anunț înfiorător

Pe blogul ei Maria Ghiorghiu a anunțat că un cutremur uriaș va avea loc. Clarvăzătoarea speră că România va fi apărată de o asemenea tragedie.

„În timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune așa: Trebuie să mai și plecăm de-acasă!" Clipă în care, văd o încăpere la masă căreia stăteau doi băieți tineri.

Erau bucuroși și plini de viață. S-au ridicat de la masă și au ieșit pe ușa. A început un Cutremur amețitor. Vedeam cum măsuță de la geam lângă care stătuseră cei doi tineri începuse a se clatină dintr-odată foarte tare. Cutremurul era foarte intens. Dragii mei,nu puteam să-mi dau seama dacă era zi sau era noapte, deoarece noi și ziua stăm cu becurile aprinse.

Dragii mei, din păcate, vom auzi de un astfel de cutremur violent în care ne-am fi dorit să fi fost plecați de-acasă, așa cum ne spune și

mesajul. Unde anume se va produce un astfel de Cutremur sau când anume, eu nu știu a vă spune. Cert este faptul că, acesta se va produce, dar mai știm că România Duhului Sfânt a fost și este ocrotită de asemenea tragedii. Să ne rugam fraților, să ne rugăm la Prea Sfânta Treime și la Maică Luminii că să ne ocrotească cu milă și cu iubirea Sa de oameni și să plecăm din această viață de bătrânețe și nicidecum din pricina unui cutremur devastator.
Așa să ne ajute Dumnezeu și Măicuța Domnului!"
, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies