Tudor Chirilă s-a dezbrăcat de mai multe ori pe scenă! Acum artistul s-a supărat că imaginile cu el gol au ajuns la TV

Tudor Chirilă nu e la prima faptă. De-a lungul timpului, el s-a dezbrăcat de mai multe ori pe scenă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Tudor Chirilă s-a arătat nemulțumit de faptul că imaginile cu el dezbrăcat, în timpul unui show de talente, au ajuns pe micile ecrane. El spune că și-a exprimat ”dorința fermă” ca respectivele imagini să nu fie difuzate. ”De multe ori ajungem să spunem sau să facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face în mod obișnuit. Sigur, atunci când emisiunile sunt înregistrate, nu live, avem și relaxarea că echipa de producție va edita și va curăța imaginile cu noi, încât ele să ajungă la publicul de acasă într-un mod decent”, a scris Tudor Chirilă.

fara descriere

Solistul trupei Vama nu este însă la prima faptă de acest gen. Din contră, el pare să fi avut un adevărat hobby din a rămâne dezbrăcat în timpul spectacolelor trupei sale. Chirilă a făcut-o pe scenă, live, fără ca la momentul respectiv să-i fie teamă că va fi judecat de publicul său.

Tudor Chirilă și-a arătat mușchii de Revelion

În noaptea dintre anii 2010-2011, Tudor Chirilă a înfruntat frigul de afaă și a rămas la bustul gol în timpul unui concert organizat de Primăria Capitalei, în Piața Constituției. Show-ul a fost transmis în direct, la televiziune.

fara descriere

În mai 2013, în timpul unuii show susținut într-un club din Timișoara, Tudor Chirilă a rămas din nou fără cămașă. A fost lansarea piesei ”Perfect fără tine”, iar Chirilă a mizat probabil pe un artificieu de marketing care s-a dovedit de succes, judecând după faptul că piesa a devenit un mare hit al trupei.

Citeste si: Reacția lui Tudor Chirilă când a văzut că fiica lui Adrian Minune a venit la Vocea României

Citeste si: Momente dificile pentru Andreea Raicu: "O relație toxică, lungă, de șapte ani"

Citeste si: Tudor Chirilă, înjurat şi ameninţat de un angajat al Primăriei Capitalei după ce a luat apărarea unei femei! Artistul a depus plângere

În vara aceluiași an, Tudor Chirilă a susținut un concert alături de trupa lui pe terasa unui restaurant din zona Herăstrău. La un moment dat a început ploaia însă Chirilă nu a vrut să se oprească din cântat. A continuat să o facă dezbrăcat și ud până la piele.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate