Tudor Sișu îl distruge pe Abi! ”Ai făcut niște gunoaie virale! Peste 20 de ani îl văd la Camera 24, pe secția 6”

Tudor Sișu Îl face praf pe Abi Talent, după scandalul pe care acesta l-a declanșat cu Alex Velea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Tudor Sișu, rapper cu vechi ștate de plată, intervine decisiv în scandalșul dintre Abi și Alex Velea și spune că puștiul-minune al Instagramului nu se ridică la nivelul celor pe care îi provoacă. Cântărețul spune că Abi face muzică pentru copii și că cel mai probabil, peste 20 de ani, acesta va ajunge după gratii!

”...Un copil prea mult băgat în seamă...Asta e! Copiii trebuie să fie cu ale lor, oamenii mari cu ale lor, femeile cu ale lor, bărbații cu ale lor... inginerii cu ale lor... toată lumea! Pe ăla l-a băgat lumea în seamă și caracterul lui e de... nimic... Tu l-ai văzut pe el cum vorbea la televizor: ”ce am făcut eu, domne’”. Păi ce c...t ai făcut, mă, că ești viral pe Internet, ești nebun la cap, ai făcut niște gunoaie d-astea! Ce-ai făcut, că n-ai făcut nimic, să moară ... dacă ai făcut ceva! Ai făcut 3 melodii pentru copii!

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Sișu: ”Dacă țipi la unii mai mari ca tine îți iei un mare capac”

Da mă, de Abi vorbesc! E la fel ca și cum ai fi făcut ”Feriți-vă de măgăruș”, ”Tip-Top Minitop”. Toți copiii se uitau la ele, ar fi fost virale în vremea asta. Dar erau de copii, mânca-ți-aș gura ta! Păi eu concurez cu ”Tip-Top Minitop” sau cu ”Feriți-vă de măgăruș”, sau mai știu eu ce altă emisiune de copii?

Citeste si: Abi Talent îi jignește pe concurenții de la Puterea dragostei! Bogdan Mocanu i-a dat dreptate

Citeste si: Faimoșii de la Survivor România, în avionul groazei! Cristina Șișcanu s-a lovit la cap din cauza turbulențelor violente! EXCLUSIV

Citeste si: Mihai Bendeac intervine în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea. L-a făcut praf pe tânăr

Măi fratele meu, în orice an, dacă apari și dai din gură ca prostul și țipi la unii mai mari ca tine, îți iei un mare capac! Cine o să fie Abi peste 20 de ani? Eu sper să fie cineva, dar tare mi-e că o să fie la Camera 24, pe secția 6!!!”, a spus Sișu într-un live pe pagina lui de Instagram!

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

MIrcea Nebunu', liderul clanului Sportivilor, intervine în scandalul dintre Abi și Alex Velea: ”Să șteargă ce a vorbit! Nu mai e respect în România”

Abi Talent, jigniri oribile la adresa lui Alex Velea: “Calmează-te, că ai 40 de ani și-un metru cincizeci...” | VIDEO

Cum îți dai seama că un copil are probleme cu vederea și are nevoie de ochelari

Drama neștiută a cântăreței Antonia. Prin ce clipe grele a trecut artista

Motivul pentru care Viorel Lis nu o mai însoțește pe soția lui la aparițiile televizate! Adevărul despre starea de sănătate a fostului edil

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies