Turcu de la Puterea dragostei, prins cu minciuna! Are iubită în afara casei? "Un mincinos"

Turcu de la Puterea dragostei, prins cu minciuna. Are iubită în afara casei? Cine l-a dat de gol

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Turcu de la Puterea dragostei, prins cu minciuna? Concurentul care a intrat deja în conflict cu Jador ar avea iubită în afara casei!

Pe grupul oficial al fanilor Puterea dragostei a apărut o dezvăluire despre Turcu. Concurentul de la Puterea dragostei s-ar iubi cu o brunetă.

"Alex Turcu este un mincinos! El are iubită", a scris o internaută pe grupul de Facebook și a postat dovada: Turcu apare într-o fotografie ținând în brațe o domnișoară. În dreptul fotografiei, tânăra a scris My baby.

fara descriere

Scandal în casa băieților! Turcu a intrat în conflict cu Jador: "Vii, te lauzi la noi că ești numărul 1..." Ce a urmat

Turcu a fost implicat într-un conflict cu Jador în emisiunea de astăzi a show-ului Puterea Dragostei de la Kanal D.

"Rajule, locul 1 în trending se pune atunci când ești o săptămână-două, nu o oră-două", i-a spus Turcu lui Raju, vrând să-l atingă pe Jador.

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei a răbufnit: „Ești falsă toată”

Citeste si: Minte Rusu de la Puterea Dragostei că s-a despărțit de Roxana, Prințesa Ardealului? Luna trecută a cerut-o de soție

Citeste si: Reacţia şocantă a Ligiei de la Puterea Dragostei când Ella i-a spus că seamănă cu Bianca Drăguşanu! A desfiinţat-o pe divă! "Nu este un model pentru mine" EXCLUSIV!

 

"Nu știu care e treaba cu trending că n-am fost niciodată", a replicat Raju. De aici a început dialogul conflictual între Jador și Turcu.

Iată schimbul de replici:
Jador: Băi frate-miu, du-te afară și vezi care-i locul meu. Unul la mână. Doi la mână, eu te învăț pe tine, că de asta am rămas aici, să-l învăț pe unu ca tine cu gura mare

Turci: Ce ne înveți, că stai cu spatele la noi, ar trebui să socializezi cu noi (...) Vii, te lauzi la noi că ești numărul 1 în trending
Jador: Eu cu Mocanu n-o să mai vorbesc, n-o să vă mai învăț (...) De cât timp ești în emisiunea asta? (...) Bine, frate-miu, fă ce vrei tu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate