Tzancă Uraganul, bătut de Lambada după ce a aflat că manelistul s-a însurat cu alta! Declarația incredibilă dată de femeie judecătorului: ”Am sărit la el, l-am lovit...”! EXCLUSIV

Lambada, fosta iubită a lui Tzancă Uraganul l-a bătut pe manelist după ce a aflat că acesta s-a însurat cu o altă femeie. Culmea, tot ea a cerut ordin de protecție.

Tzanca Uraganul
Autor: Radu Constantin

In articol:

Lambada, iubita părăsită de Tzancă Uraganul, i-a făcut acestuia plângere penală pentru violare de domiciliu, amenințare și lovire și a cerut și ordin de protecție împotriva manelistului. Fosta parteneră de viață a manelistului a recunoscut însă în fața judecătorilor că ea a fost cea care l-a agresat pe Tzancă, dar cu toate acestea, se teme de acesta, după ce manelistul i-a transmis amenințări fratelui ei.

Momente amuzante la tribunal

Înfățișarea de la Judectoria Sectorului 4 nu a fost lipsită de momente inedite. Lambada a prezentat instanței ca probă o înregistrare în care Tzancă îi amenință familia.

Aceasta a venit pe un suport stick USB, însă după ce a fost admisă ca probă, judecătorii și-au dat seama că nu au în sală un computer cu cititor de USB. Drept urmare, ședința s-a întrerupt pentru 45 de minute, timp în care Lambada să transfere înregistrarea pe un CD. Zis și făcut: după aproape o oră, femeia s-a întors triumfătoare cu discul. Judecătorul l-a introdus în computer, dar acesta pur și simplu nu a vrut să pornească.
În cele din urmă, s-a trecut mai departe, la declarațiile femeii care cerea ordin de protecție.

Lambada: ”Tzancă vrea să-mi vadă familia la pușcărie”

”Judecător: Pârâtul v-a amenințat pe dvs, că este teamă de el?

Lambada: M-a amenințat și îmi este teamă de el

Judecător: De cât timp sunteți împreună cu pârâtul?

Lambada
Lambada, fosta iubită a lui Tzancă

Lambada: De 6 ani.

Judecător: Aveți să prezentați un mesaj audio ori scris din care să rezulte amenințări?

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Lambada: Nu am(?!!!)

Judecător: Dacă în afară de actele de amenințare, ați fost și victima unei agresuni fizice.

Lambada: Da, dar cu mult timp în urmă, acum un an(?!!!)

Judecător: De ce ați mers că faceți acest ordin?

Lambada: Pârâtul a făcut tot felul de filmulețe online despre familia mea și nu se lasă până nu le ”pune capul” și că vrea să-i vadă familia la pușcărie. În urmă cu 3-4 zile a aflat că concubinul său s-a căsătorit cu o altă femeie și atunci a avut puțin tupeu, în sensul că a pornit o discuție cu pârâtul. Eu, în urma discuției, am sărit la pârât(?!!), l-am lovit pentru că eram supărată pe el. Pârâtul nu a făcut nimic, nu m-a lovit, s-a ridicat și a plecat. Am făcut cererea pentru că m-a deranjat situația” – fragment din dosar.

Tzancă, scandal cu pumni și cuțite cu fratele Lambadei

Răspunsurile Lambadei au luat prin surprindere nu doar instanța dar chiar și pe avocatul femeii, care a recunoscut că știa de la aceasta altă variantă. Lambada a recunoscut că nu a fost lovită, ba din contră, ea a fost cea care a devenit agresivă. Mai mult, amenințările nu i se adresau ei ci fratelui ei, cu care Tzancă a avut un conflict în urmă cu câteva zile.

Tzanca Uraganul, Mădălina Miu
Tzancă și Mădălina, noua soție

Tzancă și fratele Lambadei, un tânăr din Roșiori cunsoscut sub numele de Gărdiță, au avut o discuție mai aprinsă, cu pumni și arme albe, în urma căruia manelistul i-a făcut acestuia plângere penală și l-a anunțat că nu se lasă până nu-l vede la închisoare.

Citeste si: Fosta și actuala iubită a lui Tzancă Uraganul, amenințări cu ”DIICOT-ul și pușcăria”! ”Eu nu mă ocup cu prostituția. Să nu uiți ce ai făcut înainte de Tzancă!”

Citeste si: Tzanca Uraganul, victima interlopilor! Dezvăluirile cutremurătoare ale manelistului: „Au scos cuțitele la mine să mă...”

Citeste si: Tzanca Uraganul, victima interlopilor! Dezvăluirile cutremurătoare ale manelistului: „Au scos cuțitele la mine să mă...”

Lambada vrea să-i ia copilul lui Tzancă

În aceste condiții, judecătorii i-au explicat Lambadei că nu poate cere ordin de protecție în numele altei persoane (a fratelui ei) și că va trebui să-i respingă cererea.

Tzanca Uraganul, Lambada
Tzancă și Lambada au împreună un copil

Chiar și așa, lupta dintre cei doi continuă. Lambada a făcut apel iar cazul se va rejudeca. În plus, ea vrea să-i interzică lui Tzancă să-și mai vadă fiica. Manelistul nu s-a prezentat la proces și a fost asistat de un avocat din oficiu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tzancă Uraganu, bătut cu pumnii și tâlhărit de un interlop din Roșiori! ”Ai sărit la mine, erai cu 20 de inși, ia uite ce m-ai desfigurat”

Laurette s-a îndrăgostit de un american? Ce sacrificii e dispusă să facă pentru a-l întâlni: „E mai mult decât Obama”

Care este, de fapt, numele real al lui Tzancă Uraganul. Iată ce scrie în buletinul său

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Lucrurile pot scăpa de sub CONTROL! Valeriu Gheorghiță, avertisment cumplit: Deja vedem ce se întâmplă

Nu combinați brânza cu aceste medicamente! Vă poate crește tensiunea arterială până la moarte! Nutriționistul Lygia Alexandrescu avertizează

Suma colosală care a fost pusă pe masă pentru interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies