Tzancă Uraganu, bătut cu pumnii și tâlhărit de un interlop din Roșiori! ”Ai sărit la mine, erai cu 20 de inși, ia uite ce m-ai desfigurat”

Tzancă Uraganu a fost bătut de un interlop care a încercat să-l și tâlhărească. Manelistul a depus plângere la poliție.

tzanca uraganu
Autor: Radu Constantin

In articol:

Tzancă Uraganu a fost luat la pumni de un interlop din Roșiorii de Vede, iar acesta i-ar fi cerut să-i dea banii pe care-i avea la el și brățările de aur de la mâini.

Manelistul însuși a povestit întreaga scenă într-un live pe contul lui de socializare. Tzancă a dezvăluit că a făcut plângere la poliție pentru că este ”un om al legii”.

Tzancă Uraganu: ”Să audă și televiziunile, garda știe deja”

”Am fost la bulangiul ăsta de G... am fost până acolo cu fata mea că au avut și ei o problemă, nu mai vreau să dau detalii. Și separat că a cerut bani de la mine și a vrut să-mi ia brățările, că este un fomist, a sărit la mine între 20 de inși care erau acolo. Când m-a văzut, singur, în altă parte, n-a mai sărit, n-a mai făcut nimic.

Citeste si: Tzancă Uraganul, victimă într-un accident rutier. O șoferiță a pierdut controlul volanului și a făcut prăpăd. „Mi-e milă” VIDEO  

Citeste si: Tzancă Uraganul, înconjurat de mascați, la nuntă în Bacău! Manelistul, apel disperat la miezul nopții: ”Jumătate din oamenii mei sunt la poliție”

Citeste si: Tzancă Uraganul, înconjurat de mascați, la nuntă în Bacău! Manelistul, apel disperat la miezul nopții: ”Jumătate din oamenii mei sunt la poliție”

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Să-i dau bani! Să știe toată lumea, să audă televiziunile, nu am de ce să mă feresc. Știe toată garda, știe... Pentru că eu sunt un om al legii, eu nu mă împotrivesc legii...”, a povestit Tzancă Uraganu.

”Ești un proxenet, faci bani din furăciuni”

Tzancă a mai povestit că, deși au fost 20 de persoane de față, doar doi au fost cei care l-au agresat.

Este și el pe live aici. Este tare în gură cu mine și este prost în meserie. Eu am fost acolo singur, nu am fost nici pe scandal, nu am fost pe nimic... Eu am fost singur și erau mai mulți. Bine, n-a fost ceartă cu ăilalți, doar cu ăsta și cu D... ăla, cu gura aia de iepure.

tzanca uraganu
Tzancă a mers la poliție

Să moară fata mea, domnul G..., dacă n-ai stat în genunchi cu ăia, care-i știi tu, că nu mai dau nume, nu vreau eu să vorbesc de oamenii ăia. Numai săbii de n-ai luat! Și dacă ai fost în stare să faci nimic în viața ta. Cu ce îngropi tu în bani, că ești proxenet? Ești un proxenet care faci bani din furăciuni și din... o ai pe prostituata aia, pe A... Ai vrut să-mi iei banii, ai vrut să-mi iei astea... Nu-i frumos ce încerci tu să faci. Ai dat zvonul că mi-ai dat... Ai sărit la mine, erați 20 de inși acolo, ia uite-mă ce m-ai desfigurat”, a mai spus Tzancă, ironic.

Tzancă și-a provocat agresorul la o bătaie ”cinstită”

tzanca uraganu
Tzancă, posesorul unor mașini de lux

”Bate-te cu mine mă, cum ne-am găsit noi doi aici, la Giulești. Știi când ne-am găsit la Giulești și n-ai mai fost în stare să te dai jos, să te mai dai la mine? Lăsăm să se aplice legea, eu nu te ameninț, băieții ăștia de aici au venit ăs facem o cumetrie, dar am primit telefoane, toată lumea mă întreabă ce am pățit”, a încheiat Tzancă Uraganu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nelson Mondialu și-a luat o bătaie soră cu moartea. „Mi-a dat cu piciorul în gură. Mi-a rupt dinții” VIDEO

Tzanca Uraganul ajunge la ”spații verzi”! Manelistul ar putea ajunge să tundă iarba în parcuri, după ce a acumulat amenzi de circulație în valoare de 30.000 lei! EXCLUSIV

Tzancă Uraganul s-a însurat cu femeia care a cerut un ordin de protecție împotriva lui! Pentru ea, manelistul a părăsit-o pe Lambada

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Calendar ortodox 11 aprilie. Mare sărbătoare astăzi pentru România! Este Cruce Roșie. Ce sfânt cinstim astăzi?

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies