Tzanca Uraganul se dă bine pe lângă Jador! Manelistul vrea la Puterea Dragostei

Manelistul Tzanca Uraganul vrea să fie concurent la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Andrei Velcu a devenit celebru cu numele de manelist, "Tzanka Uraganul”, și este cunoscut în rândul cântăreților de petrecere.”Tzanca” vrea la Puterea Dragostei și îi trimite mereu mesaje lui Jador, unul dintre concurenții din show, în speranța că acesta ”îi va pune o vorbă bună” producătorilor emisiunilor. Ca să-l convingă pe Jador să îl ajute, manelistul îi tot spune acestuia că are succes la femei.

Citeste si: Bianca de la „Puterea dragostei”, adevărul despre relația cu Alex Bobicioiu: „După gală, ne-am întâlnit la hotel...”

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei îl atacă pe Hamude: ”O face din răzbunare” EXCLUSIV

Citeste si: Jador, declaraţie INCREDIBILĂ pentru WOWbiz.ro după ce a fost pălmuit de Simona! N-ai să crezi ce spune despre acest episod! "Gest de neiertat!" EXCLUSIV

fara descriere

Tzanca Uraganul vrea la Puterea Dragostei! Manelistul este considerat urmașul lui Salam

Manelistul Tzanca Uraganul este considerat urmașul lui Florin Salam, după ce acesta a declarat că nu mai cântă în România. Tzanca a spus că va onora toate contractele unde Salam nu va mai ajunge, însă îl va ajuta de câte ori este nevoie pe acesta.

”Bineinteles ca il voi ajuta unde am sa pot si eu. Voi fi prezent pentru fratele meu, Florin Salam, pe care il iubesc si ma iubeste”, a scris Tzanca Uraganul pe una dintre retelele de socializare. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate