Vedete

Uite cum arata Giani Kirita de la Exatlon cand avea parul bogat. Iti vine sa crezi ca e el? FOTO!

Giani Kirita de la Exatlon are o imagine de "baiat rau", dar cu toate acestea este iubit de public. Este unul dintre cei mai indragiti concurenti din competitia fenomen, si totodata cel care-si mobilizeaza echipa ca un adevarat antrenor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Uite cum arata Giani Kirita de la Exatlon cand avea parul bogat. Iti vine sa crezi ca e el? FOTO! icon photo

Giani Kirita de la Exatlon iese in evidenta oriunde ar fi. Fostul sportiv este vulcanic, are simtul umorului, dar cand e vorba de competitie face tot posibilul sa invinga.

 

Ei bine, tatuajele si reactiile impulsive pe care le are cateodata si-au conturat o imagine de "bad boy", iar chelia parca are rolul de a completa imaginea de baiat rau.

Poate microbistii isi aduc aminte insa ca star-ul de la Exatlon arata cu totul diferit la debutul lui in prima liga a fotbalului.

 

Giani Kirita parea un baiat timid, nu avea niciun tatuaj si, poate nu va vine sa credeti, dar avea o podoaba capilara bogata de care era extrem de mandru.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune