ULTIM MOMENT! Ce se întâmplă cu băiețelul lui Kamara după cele cinci operații! Micuțul Leon trebuie să urmeze un tratament la Barcelona

Leon, băiețelul lui Kamara, are nevoie de o nouă serie de tratamente pentru a putea merge

Autor: Lia Popescu

In articol:

În urmă cu doi ani, Kamara povestea prin ce drama trece în fiecare zi de când s-a născut băiețelul său Leon.

Micuțul suferea de paralizie cerebrală, o boală nenorocită care l-a împiedicat pe micuț să fie un copil normal, să poate merfe pe piciorușele lui și să se dezvolte.

”Are nevoie de o serie de intervenții chirurgicale, tratamente și kinetoterapie pentru ca, într-o bună zi, el să fie un copil normal”, spunea cântărețul cu mare durere în glas.

Cum se simte Leon după operațiile făcute în Turcia

Din fericire, după ce a dezvăluit public povestea copilului său, persoane abilitate l-au ajutat pe Kamara să îl vindece pe Leon, drept dovadă că, anul trecut, pe la început, l-au supus pe băiețel la cinci operații absolut necesare pentru recuperarea sa. De altfel, după prima intervenție chirurgicală făcută în Turcia, artistul avea să spună și în ce stadiu se afla puștiul, mai ales că totul decurgea conform planului.

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

”Leon se simte foarte bine. Prima operație a decurs bine, urmează, deocamdată, zece zile de kinetoterapie, fizioterapie și injecții în mușchi. Astea vor fi făcute timp de șase luni. La finele lunii mai, va mai face un transplant … Stăm aici până pe 2 iunie.

Vom ști atunci cum evoluează… Lui Leon i se mai administrează, injectabil, toxină botulinică, este pentru relaxarea mușchilor, ca să lucreze mai bine la kineto. Va continua tratamentul la București. Va mai suferi încă patru operații, iar la final, i se va face rizotomie dorsală, care va încununa, ca să zic așa, tot tratamentul. Va trebui să poarte o lungă perioadă niște ghetuțe”, a declarat Kamara pentru Cancan după intervenția din Turcia.

După cele cinci intervenții și recuperarea, recent, Kamara a dezvăluit cum se simte Leon. ”Poate sta singur în fund. mai mult, poate sta chiar și în genunchi pentru 10 secunde. După care, se uită în jurul său și vede că stă singur și îl apucă panica și se așază jos. Este din ce în ce mai perspicace, vorbește din ce în ce mai bine și este foarte curios. Întrebă mereu ce este asta, ce este cealaltă? Progresează și suntem foarte mulțumiți de pașii pe care i-a făcut în ultima perioadă”, a declarat cântărețul.

Citeste si: Nimeni nu știa asta despre Thalida de la ”Puterea Dragostei” și Kamara! Ce spunea blondina, când avea doar 14 ani, despre artistul care ar fi făcut-o femeie

Citeste si: Șocant! Ce a spus Thalida de la Puterea dragostei despre fostul ei iubit Kamara la câteva zile înainte de a se vedea la un eveniment monden! ”Un om cu un caracter urât! Nu m-aș mai întoarce la el niciodată!”

Citeste si: Kamara, despre Simina de la Puterea Dragostei! ”Ne-am sărutat, am vorbit vreo două luni”

Kamara își duce băiețelul la Barcelona după cele cinci operații! ” Tratamentele cu celule stem împreună cu kinetoterapie și cu ergoterapie au dat rezultate mari”

Mai nou însă, Kamara își duce băiețelul la Barcelona după cele cinci operații! ”Leon e un campion. Un învingător care a reușit să facă progrese mari în câteva luni, cum nu a reușit în trei ani. Tratamentele cu celule stem împreună cu kinetoterapie și cu ergoterapie au dat rezultate mari. Acum urmează alți pași: miofibrotomia la Barcelona, la Clinica Essentis și apoi rizotomia Dorsală în Statele Unite, la Doctorul Park”, au menționat apropiații artistului.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Kamara, anunț important despre Leon! În sfârșit, s-a întâmplat: "Mulțumim tuturor celor care..."

Replica halucinantă a lui Kamara după declarațiile de iubire ale Thalidei de la Puterea Dragostei | DEZVĂLUIRI

Cum s-au afișat Kamara și Thalida de la „Puterea dragostei” când formau un cuplu! Singura poză ÎMPREUNĂ

Ce mesaje îi trimitea Kamara Thalidei de la Puterea Dragostei, în perioada în care se pare că erau împreună | DEZVĂLUIRI

Vestea dimineții despre Mircea DIACONU! Este anunțul momentului despre marele actor din ROMÂNIA

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Situație incredibilă în televiziune! Își FEREȘTE COPIII de PROPRIA EMISIUNE

Cum s-au afișat Kamara și Thalida de la „Puterea dragostei” când formau un cuplu! Singura poză ÎMPREUNĂ

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies