Ultima femeie din viața lui Cornel Galeș, schimbare spectaculoasă de look! Viviana, care a fost logodită cu Galeș, și-a făcut șuvițe afro! FOTO

Logodnica lui Cornel Galeș și-a făcut șuvițe afro, Viviana și le-a făcut în vacanță.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Viviana a fost ultima femeie din viața lui Cornel Galeș, ocupându-se și de funeraliile acestuia. „Logodna lor a avut loc în urmă cu doi ani, la biserică, într-un cadru restrâns, departe de ochii curioșilor. Vivi și Cornel nu erau căsătoriți și la starea civilă, însă cei doi erau foarte uniți, iar relația lor a mers mult mai departe decât au crezut apropiații, fiind la un pas de căsătorie”, a dezvăluit Click!

“Cei doi au dorit mai întâi binecuvântarea preoților, în fața altarului, pentru că au considerat că acest lucru este mult mai important pentru sufletul lor, dar nu au mai apucat să se căsătorească și la Starea Civilă, cu toate că și-au dorit enorm. Surse din anturajul celor doi susțin că doar puțin a lipsit ca Vivi să fie soția lui Galeș”, a mai relatat sursa citată. (vezi de ce nu vrea nimeni să se mute în apartamentul lui Cornel Galeș)

Citeste si: Război după moartea lui Cornel Galeş? Ce se întâmplă cu lucrurile fostului soţ al Ilenei Ciuculete

Citeste si: Descoperiri cutremurătoare ies la iveală după moartea lui Cornel Galeș

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Sasha, fiica fostei iubite a lui Cornel Galeș, vrea să îi îndeplinească ultima dorință: ”Cornel îmi tot zicea să mă duc la Puterea Dragostei”

Logodnica lui Cornel Galeș și-a făcut șuvițe afro: "Ce tânără și frumoasă!” 

“Totuși, cei doi au pășit la altar la brațul unor prieteni, care i-au nășit la sfânta logodnă.”Au făcut o logodnă la biserică, cu un preot apropiat lor, însă departe de ochii curioșilor și într-un mod restrâns. Au participat la eveniment doar câteva persoane, întrucât nu și-au dorit tam-tam, fiind deja, în centrul atenției. Așa se face că pomana lui Vivi pentru Cornel este primită, deoarece ea a fost la altar cu văduvul Ilenei Ciuculete.”, s-a mai dezvăluit.

Viviana este manager al unei agenții de turism și călătorește foarte des. Recent, ea a vizitat orașul german Hamburg, unde a fost fotografiată într-un restauramt. Blonda și-a surprins amicii cu noul ei look, frizura ei fiind formată din șuvițe afro. „Superbă....sublimă...Ce tânără și frumoasă!”, au complimentat-o amicii pe Viviana.

Logodnica lui Cornel Galeș și-a făcut șuvițe afro. El a murit într-un accident rutier

Cornel Galeș a murit  pe 30 noiembrie 2019, în Spania, aproape de Valencia, într-un teribil accident de mașină, la vârsta de 56 de ani. La finalul lui mai, Vivi i-a făcut pomană de șase luni în fața Capelei Cimitirului Străulești 2, unde Cornel Galeș și Ileana Ciuculete, sunt înmormântați unul lângă altul.

”Am împărțit, am făcut pachete, am făcut ceea ce, creștinește, trebuia făcut la o pomană de 6 luni. Era pomenirea de șase luni a lui Cornel, nu puteam să uit de așa ceva și să nu mă ocup cum trebuie”, a  declarat Viviana pentru wowbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete s-a apucat de kickboxing și MMA! Codruța face antrenamente de autoapărare!

Prietenii au acoperit cu flori mormântul lui Cornel Galeș, de ziua acestuia: „Trebuia să-ți spunem "La mulți ani", acum noi îți spunem "Dumnezeu să te odihnească...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies