De ce nu vrea nimeni să se mute în apartamentul lui Cornel Galeș? Situație bizară la 8 luni de la moartea văduvului Ilenei Ciuculete

La 8 luni de la moartea lui Cornel Galeș, apartamentul pe care acesta și l-a cumpărat în nordul Capitalei a rămas nelocuit, deși în prezent se poartă o adevărată luptă pentru averea acestuia.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cornel Galeș deține un apartament într-un cartier nou, situat în nordul Capitalei, care a rămas pustiu. Asta în condițiile în care se poartă o adevărată luptă pentru averea văduvului Ilenei Ciuculete. Moartea lui Galeș a încurcat atât de tare ițele unei mpșteniri cu cântec încât nici măcar judecătorii nu mai pot să le desfacă.

De ce nu vrea nimeni să se mute în apartamentul lui Cornel Galeș? Fiica văduvului refuză moștenirea

fara descriere

Moștenitoarea de drept a averii lui Cornel Galeș, fiica acestuia din prima căsătorie, nu s-a arătat până acum interesată de deschiderea succesiunii, refuzând practic să intre în posesia bunurilor tatălui ei. Claudia, care lucrează ca însoțitoare de zbor, a refuzat să se prezinte la tribunal, în calitate de moștenitor al lui Cornel Galeș, în procesul cu cei doi fii ai Ilenei Ciuculete, deși a fost citată în acest sens. Ea nu a plătit nici taxa de timbru, ceea ce a dus la pierderea apelului cerut de tatăl ei. Astfel, Mugurel și Cristian Sfetcu rămân cu o decizie judecătorească prin care ar trebui să primească peste 70.000 euro din averea Ilenei Ciuculete.

fara descriere

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Doar că Galeș a murit iar singurul bun pe care l-a lăsat în urmă este acest apartament. În momentul în care Claudia își va asuma moștenirea, ea va trebui să plătească și datoriile tatălui ei. Asta înseamnă că după ce va plăti taxele notariale și va vinde apartamentul, ea nu va rămâne cu nici un ban. Cel mai probabil, aceasta și-a dat seama că nu merită efortul, în condițiile în care oricum relația cu tatăl ei a fost una inexistentă.

fara descriere

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete au locuit într-o vilă din zona 1 Mai, pe care bărbatul a vândut-o cu câteva zile înainte ca interpreta să moară. El a declarat judecătorilor că a cheltuit banii pe tratamentul soției sale și că după moartea Ilenei și-a cumpărat un apartament de 3 camere, bun care însă n-a mai intrat în masa succesorială a soției sale, pentru că nu a fost obinut în timpul căsătoriei. În condițiile în care Claudia nu s-a arătat interesată de acesta, apartamentul a rămas al nimănui.

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete s-a apucat de kickboxing și MMA! Codruța face antrenamente de autoapărare!

Citeste si: Lovitură de teatru în lupta pentru moștenirea lui Cornel Galeș! Fiica stewardesă a acestuia a intrat în procesul pentru avere cu băieții Ilenei Ciuculete! DEZVĂLUIRI

Citeste si: Ce se va întâmpla cu câinele lui Costin Mărculescu? De ce va fi eutanasiat dacă nu se implică unul dintre prietenii lui

De ce nu vrea nimeni să se mute în apartamentul lui Cornel Galeș? Situație asemănătoare cu cea a lui Gică Petrescu

fara descriere

O situație asemănătoare a avut loc și în cazul apartamentului în care a locuit interpretul Gică Petrescu. Acesta a trit într-un imobil situat în Centrul Capitalei, care, după moartea artistului, nu a mai fost revendicat. Apartamentul a acumulat datorii uriașe la întreținere, până când locatarii au reușit să rezolve situația prin scoaterea acestuia la vânzare.   

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate