Ultima postare a iubitei lui Culiță Sterp a născut suspiciuni! Un fan nu a mai rezistat și a întrebat-o: „Nu mai formați un cuplu?”

Urmăritorii blondinei au vrut să afle în ce stadiu mai este relația pe care o are cu cântărețul.

Autor: Antonia Simona

In articol:

Culiță Sterp și logodnica sa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un copil, care este lumina ochilor lor.

Cei doi se afișează frecvent împreună, atât pe la evenimente cât și în mediul online. Iată însă că, pentru că în ultimele zile nu au mai făcut acest lucru, fanii cuplului au început să intre la bănuieli.

culita sterp iubita, culita sterp daniela, culita sterp logodnica, culita sterp relatie

Urmăritorii blondinei au vrut să afle în ce stadiu mai este relația pe care o are cu cântărețul.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Mănâncă, să faci copilul mare” Iancu Sterp, schimb de replici cu Denisa Coțolan, cu camera pornită! Ce i-a putut spune tânărul iubitei sale, de față cu toată lumea

Ultima postare a logodnicei lui Culiță Sterp i-a făcut pe fanii acesteia să intre la bănuieli

În ultimele luni, Culiță Sterp și logodnica acestuia au fost țintele părerilor de tot felul pe care oamenii și le exprimă în mediul online, în special după ce cântărețul a provocat accidentul de la Cluj-Napoca.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Iată că, cu câteva ore în urmă, iubita manelistului a publicat o fotografie pe contul ei de Instagram. În imagine, tânăra care l-a făcut tată pe celebrul solist apare singură, fără partenerul ei de viață.

Chiar dacă imaginea nu are nimic ieșit din comun, aceasta i-a făcut pe unii dintre urmăritorii blondinei să intre la bănuieli. Astfel, unul dintre fanii acesteia nu a mai rezistat și a întrebat-o chiar pe logodnica lui Culiță Sterp dacă mai formează un cuplu cu acesta.

„Tu și Culiță nu mai formați un cuplu?”, a scris un internaut în mediul online.

Citește și: "Din ce în ce mai greu" Ce i se întâmplă Ilenei Sterp în al doilea trimestru de sarcină. Sora lui Culiță mai are puțin până când își va aduce bebelușul pe lume

Blondina nu a răspuns și este probabil nici să nu o facă, pentru că la începutul anului spunea că nu își dorește să mai consume energie pentru a le răspunde celor care îi lasă comentarii sau mesaje negative.

„În 2023, mi-am făcut o promisiune: să nu mai răspund comentariilor sau mesajelor stupide, de hate. În toți anii ăștia, de când mă știți datorită relației mele, mi-am dat seama că nu ar trebui nici să mă deranjeze și nici să mă afecteze părerile unor oameni care nu ma cunosc personal. Viața mea nu se schimbă cu nimic odată cu părerile altora, așa că de ce să îmi aloc energia, când oricum nu se schimbă nimic și nici nu am vreun interes să schimb părerea unor oameni care nu îmi cunosc "povestea". Am observat asta și la alte persoane pe care le urmăresc în online. Când îți publici părți din viață pe social media, oamenii au și impresia ca au dreptul să o judece și îți mai si spun cum ar trebui sa o trăiești. Ceea ce spui despre alții, spune mai multe despre ce fel de om ești tu.”, a fost mesajul pe care logodnica lui Culiță Sterp l-a postat cu ceva timp în urmă în mediul online.

culita sterp iubita, culita sterp daniela, culita sterp logodnica, culita sterp relatie

Culiță Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

„Acum este de negăsit, nu știm ce s-a întâmplat cu el” Ce veste a primit Culiță Sterp, după ce i-a fost respinsă cererea de a cânta în străinătate! Au fost luate noi măsuri

Lovitură neașteptată pentru Culiță Sterp! Ce au decis acum judecătorii în cazul accidentului de la Cluj? Artistul spera să primească o altă veste

„Am luat decizia să ne despărțim, că nu merge” Ileana Sterp a spus adevărul despre căsnicia cu Daniel Aloman. Au fost separați luni de zile

„Îmi e frică” Fulgy de la Clejani a vorbit pentru prima dată despre relația cu Bia Khalifa! Ce a recunoscut: „E prea frumos ca să fie adevărat”

Bomba anului în dosarul CARACAL: NIMENI nu mai credea că se va mai putea întâmpla vreodată

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Dan Negru, beneficiarul unei moșteniri impresionante: „Le-am moștenit din tată în fiu”

„Am luat decizia să ne despărțim, că nu merge” Ileana Sterp a spus adevărul despre căsnicia cu Daniel Aloman. Au fost separați luni de zile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies