Ultima zi în care îi putem aduce un ultim omagiu lui Florin Condurățeanu. Unde este depus trupul regretatului jurnalist?

Astăzi este ultima zi în care cei care l-au apreciat pe marele ziarist pot să-și ia rămas bun de la acesta.

Ultima zi în care îi putem aduce un ultim omagiu lui Florin Condurățeanu. Unde este depus trupul regretatului jurnalist?
Cei care doresc să-și ia adio de la "Țuțu", așa cum îi spuneau apropiații, pot să o facă în cele câteva ore rămase la dispoziție, la Casa Presei, în Sala de Marmură, acolo unde este depus trupul neînsuflețit al acestuia.[Sursa foto: Captură tv]
Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

 Sunt mulți cei care l-au iubit pe Florin Condurățeanu și care i-au apreciat munca, de-a lungul anilor. Cei care doresc să-și ia adio de la "Țuțu", așa cum îi spuneau apropiații, pot să o facă în cele câteva ore rămase la dispoziție, la Casa Presei, în Sala de Marmură, acolo unde este depus trupul

neînsuflețit al acestuia.

Citeste si: Soția lui Florin Condurățeanu, dezvăluiri despre moartea jurnalistului: „Cu o oră înainte să moară...”

Răzvan Condurățeanu, fiul ziaristului, a oferit ultimele detalii despre înmormântare

Distrus de moartea celui care i-a fost părinte, Răzvan Condurățeanu a transmis cu lacrimi în ochi ultimele informații referitoare la înmormântarea tatălui său și le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de familia crunt îndurerată.

Astfel, astăzi, la ora 19:00, trupul regretatului jurnalist va fi transportat la Capela Cimitirului Bellu din București, pentru ca la ora 21:00 Florin Condurățeanu să aibă parte de o ceremonie religioasă. În ceea ce privește ceremonia finală, aceasta va avea loc joi, 1 iulie, de la ora 12:00, când jurnalistul va fi condus pe ultimul drum.

Citeste si: Carla’s Dreams, prins FĂRĂ mască. Cine este, de fapt, artistul care face furori în România...- bzi.ro

Marius Tucă a venit să își ia la revedere de la cel care i-a fost îndrumător 20 de ani.
Printre cei care i-au adus un ultim omagiu lui Florin Condurățeanu la Casa Presei s-a aflat și jurnalistul Marius Tucă, care a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre cel alături de care și-a petrecut 20 de ani din viață și pe care l-a considerat un adev[Sursa foto: Captură tv]

Marius Tucă a venit să își ia la revedere de la cel care i-a fost îndrumător 20 de ani

Printre cei care i-au adus un ultim omagiu lui Florin Condurățeanu la Casa Presei s-a aflat și jurnalistul Marius Tucă, care a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre cel alături de care și-a petrecut 20 de ani din viață și pe care l-a considerat un adevărat prieten.

Citeste si: Simona Gherghe, devastată după moartea jurnalistului Florin Condurățeanu: "A fost tot numai un suflet..."

Acesta, vizil afectat de moartea lui "Țuțu", a spus că i-a fost foarte greu să vină să își ia rămas bun, dar a rămas impresionat de articolele scrise de toți jurnaliștii, colegi de breaslă, de care Florin Condurățeanu ar fi foarte mândru, pentru că ar simți că tot ce a oferit oamenilor, se întoarce: "Noi l-am crezut pe Țuțu nemuritor.

Nu mi-a trecut niciodată prin minte că ar putea să nu mai fie într-o zi și mi-a fost foarte greu să vin astăzi să-mi iau rămas bun ...Mă bucur că toți cei care au lucrat cu el, care au învățat de la el, au găsit de cuviință, zilele astea, să îi mulțumească și să îi scrie frumos, și să îi întoarcă, într-un fel, toate vorbele frumoase pe care el a avut grijă, în tot acest timp, să le spună colegilor. Ceea ce înseamnă că spiritul ăsta al breslei nu a dispărut cu totul. Și că, în afară de ideea de gazetărie care ne-a însuflețit pe toți, au fost cultivate și un spirit de prieteni, solidaritate, caramaderie. Și Țuțu s-ar bucura foarte mult să vadă că tot ce a construit el în anii ăștia, cu sufletul, se întoarce. E un fel de mulțumire colectivă. Până să scrie ultimul articol, Țuțu părea al nimănui. Și, de fapt, e al tuturor. Pentru că mă uit, colegii noștri, cu câtă dragoste și chiar talent scriu despre Florin Condurățeanu. Și asta, cu toată tristețea, mă bucură foarte tare.", a declarat Marius Tucă, pentru Antena 3.

Florin Condurățeanu a fost un mare jurnalist al României, un condei de aur, care a scris până în ultimul moment al vieții lui. Ultimul editorial semnat de acesta va fi publicat chiar mâine în presă, în aceeași zi în care regretatul ziarist va fi condus pe ultimul drum.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ultimele cuvinte ale lui Florin Condurățeanu înainte de a muri. Ce i-a spus fiului său chiar înainte de a se stinge: "Mi-a spus ultima dorință"

Povestea mașinii accidentate cu care Florin Condurățeanu a circulat în ultimii ani din viață! Adevărul despre pensia încasată după 40 de ani de muncă de ”patriarhul jurnaliștilor”!

Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său! Gestul pe care l-a făcut în ultimele clipe de viață

Horoscop 23 Septembrie 2021: Astăzi, planul financiar și cel sentimental sunt foarte bine evidențiate

Se aplică de vineri! Carantină în România. Sute de mii de români au interzis

Irina Tănase, umilința supermă pentru Liviu Dragnea. Cu cine a prins-o fostul lider PSD

Final de drum pentru PRO TV. După 20 de ani a dispărut! Este alertă pe piața media. Milioane de români vor avea de suferit

FOTO | Simona Halep, așa cum nu ați mai văzut-o! Poze incendiare din luna de miere

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies