Florin Condurățeanu, secrete de familie: Dan Diaconescu i-a făcut fiul deputat iar nora lui a făcut carieră ”la stat”! Dezvăluiri exclusive

Toată lumea îl cunoștea pe Florin Condurățeanu de la telelevizor, însă puțini știu că și fiul lui a deținut funcții publice și chiar a fost deputat în Parlamentul României.

Florin Condurățeanu
Florin Condurățeanu a condus TVR pentru o scurtă perioadă
Autor: Radu Constantin

In articol:

Florin Condurățeanu nu a vorbit prea des despre familia lui și tot ce se știa despre el este că avea un fiu, care de altfel a fost și cel care a confirmat trecerea în neființă a cunoscutului jurnalist.

Răzvan Andrei, fiul lui Florin Condurățeanu, a fost poate cel mai discret politician român care a activat timp de 4 ani în Parlamentul României. Tânărul și-a început cariera în 2012, atunci când s-a înscris în cursa electorală pentru un post de deputat în colegiul Constanța din partea PP-DD. A fost o perioadă în care și Florin Condurățeanu a cochetat cu politica și a candidat, tot de pe listele partidului amicului Dan Diaconescu, pentru postul de deputat de Bacău. Doar Condurățeanu Jr a reușit să intre în Parlament, acolo unde a avut 6 luări de cuvânt, a participat la 22 de interpelări și la 10 moțiuni.

Condurățeanu Jr a candidat și la europarlamentare

Răzvan Condurățeanu a părăsit PP-DD în decembrie 2013 și a trecut la UNPR, după care din 2015 a rămas neafiliat. După ce și-a terminat mandatul, fiul lui Condurățeanu a mai lucrat la Primăria Municipiului București și a mai candidat pentru un post de Parlamentar European, însă fără succes.

fiul lui condurateanu
Andrei Răzvan Condurățeanu, fiul lui Florin Condurățeanu[Sursa foto: Foto: Replica de Constanța]

Și soția lui Răzvan Condurățeanu a ocupat funcții de conducere la stat, inclusiv una la Cancelaria Peședintelui, unde era ”responsabil pensii private”. Fiul și nora lui Codurățeanu dețin, conform ultimei declarații de avere, trei imobile în București, însă nu au și alte bunuri de valoare, terenuri sau mașini.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Moțiune de cenzură împotriva Guvernului Florin Cîțu. PSD se chinuie să adune voturile suficiente pentru a demite Guvernul Cîțu. Dezbatere cu scântei în Parlament pe moțiunea de cenzură

Florin Condurățeanu a făcut parte din conducerea TVR

Și Florin Condurățeanu a ocupat, în 2015, o funcție publică de conducere, el fiind membru în consiliul de administrație al Televiziunii Române, din poziția de senior editor la postul public.

Totuși, el a cunoscut celebritatea în urma colaborării pe care a avut-o cu postul de televiziune OTV și datorită prieteniei pe care a avut-o cu Dan Diaconescu. În ultima vreme, Condurățeanu a continuat să apară la televizor ca realizator de emisiuni te teme medicale.

Citeste si: Povestea mașinii accidentate cu care Florin Condurățeanu a circulat în ultimii ani din viață! Adevărul despre pensia încasată după 40 de ani de muncă de ”patriarhul jurnaliștilor”!

Florin Condurățeanu a murit luni, chiar în brațele fiului său. Acesta a povestit că jurnalistul de 71 de ani s-a simțit rău la puțin timp după ce a venit de la serviciu și și-a dat ultima suflare pe neașteptate. Condurățeanu nu avea probleme importante de sănătate, iar cauza morții pare să fi fost un stop cardiac.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies