Ultimele mesaje trimise de Răzvan Ciobanu înainte să moară Ce i-a scris unui prieten: „Groaznic...”

Ce i-a scris Răzvan Ciobanu prietenului său, înainte să moară.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Acum, la mai bine de 2 săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, au apărut ultimele mesaje trimise de designer înainte de teribilul sfârșit.


In articol:

Pe 29 aprilie, creatorul și-a găsit sfârșitul în apropiere de Constanța, într-un accident de mașină. Cu câteva ore înainte de evenimentul care i-a curmat viața, acesta ar fi trimis un mesaj pe WhatsApp unui bun prieten în care îi mărturisea acest lucru:

„Este groaznic aici. Groaznic! La Sunwaves. Nu-ți imaginezi. Nici eu nu-mi imaginam. Intuiam, dar chiar așa… Niciodată. Ție ți-ar plăcea, însă", a scris Răzvan Ciobanu.

Citeste si: Cătălin Botezatu, adevărul despre scandalul cu Iulia Albu: „Înțepăturile ei...”

Citeste si: Ramona de la Clejani, la un pas de moarte: „M-a lăsat să mor ca pe un câine...”

Citeste si: Doliu în cinematografie! Un cunoscut actor din Thor și Terminator a murit

Ce se afla în telefonul pe care Răzvan Ciobanu l-a dus la amanet! Detaliul care ar putea arunca în aer ancheta

Jurnalistul Ion Spânu a vorbit în cadru unei emisiuni TV despre telefonul lui Răzvan Ciobanu, precum și de ce se afla în el atunci când l-a dus la amanet. Potrivit acestuia, Răzvan avea multe mesaje interesante în telefon.

Din ce spune doamna Vicol s-a văzut că se vorbește despre prădarea lui Ciobanu din București. Prima știre dată la tv a fost dată la ora 9:00 dimineața. Acolo se căuta sigur ceva, nu era vorba de haine. Anchetatorii trebuie să urmărească această pistă. S-a găsit un mesaj în telefonul lui dat la amanet. Scria că vrea să îl pună la amanet, dar nu știa ce să facă pentru că avea în el probe. El era anchetat în dosarul cu droguri. El nu e un personaj oarecare.

Autoritățile au lăsat ancheta cu toate pistele posibile ca să poată să fie ușor de acoperit probele reale. Lumea coruptă nu poate exista dacă nu are complicitate din partea autorităților”, a declarat Ion Spânu, potrivit sursei citate.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate