Ultimul mesaj transmis de o tânără care se afla în ”TIR-ul morții” din Anglia! ”Îmi pare rău, mamă. Nu pot respira”

O tânără din Vietnam, care se afla în ”TIR-ul morții”, a transmis un mesaj șocant mamei sale, înainte să moară.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Cazul celor 39 de persoane găsite moarte într-un container frigorific din Anglia a cutremurat întreaga lume! Părinții unei fete vietnameze, Pham Thi Tra My, care avea vârsta de 26 de ani, au primit un mesaj din partea fiicei lor chiar în timp ce se afla în ”TIR-ul morții” din Essex, Anglia.

Citeste si: Caz unic în lume! S-a născut primul bebeluș fără chip! Cum arată copilul

Părinţii au arătat autorităţilor ultimul text trimis de fată, marţi seara, la 10.28 pm, ora Marii Britanii (miercuri, 4.28 am, în Vietnam), într-un moment în care tirul se afla în tranzit între portul Zebrugge (Belgia) şi portul Purrfleet (Essex). Cadavrele au fost descoperite circa trei ore mai târziu în parcul industrial Waterglade, în oraşul Grays, conform Adevărul.

Citeste si: Cazul celor 39 de cadavre găsite într-un TIR din Anglia amintește de un caz din 2015 din Austria! Despre ce este vorba

Citeste si: VIDEO | Filmul haosului din infernul „Colectiv”, ținut ascuns 4 ani. Supraviețuitor: „Deasupra mea era depou de oameni, ca să zic așa”

„Îmi pare rău, mamă. Calea mea către străinătate nu a izbutit. Mamă, te iubesc foarte mult! Mor, pentru că nu pot respira …Sunt din Can Loc, Ha Tinh, Vietnam”, scria fata.

Sursă foto: Adevărul, preluată de la The Guardian

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate