Cazul celor 39 de cadavre găsite într-un TIR din Anglia amintește de un caz din 2015 din Austria! Despre ce este vorba

Noi informații îngrozitoare ies la iveală, după ce s-a aflat de transportul de 39 de cadavre din Anglia.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

fara descriere

S-au aflat noi informații care ar putea să aibă legătură cu cazul din Anglia, unde 39 de cadavre au fost găsite într-un TIR, vehicul condus de un tânăr de 25 de ani. Cazul acesta amintește foarte mult de un alt caz din anul 2015, luna august, când 71 de imigranți au fost găsiți sufocați într-un camion frigorific abandonat pe o șosea din Austria. În 2018, șeful rețelei de trafic cu migranți, un afgan, și trei complici bulgari, a primit fiecare câte 25 de ani de închisoare.

Citeste si: Mărturiile sfâșietoare de la locul carnagiului din Anglia, unde s-au descoperit 39 de cadavre într-un TIR

Citeste si: El este tânărul care a fost găsit spânzurat de un tobogan într-un parc din Craiova! Bogdan avea 21 de ani și era student

Mărturiile sfâșietoare de la locul carnagiului din Anglia, unde s-au descoperit 39 de cadavre într-un TIR

Pentru autorități este o zi neagră în Anglia. La doar 30 de km de Londra, 39 de cadavre au fost găsite într-un TIR, înghețate într-un container frigorific. Mărturiile de la fața locului sunt absolut sfâșietoare.

Citeste si: Caz unic în lume! S-a născut primul bebeluș fără chip! Cum arată copilul

Enda Brady, corespondent SKY News: “O parte importantă a investigaţiei se concentrează pe ruta exactă urmată de camion pentru a intra în UK. Pentru că n-a intrat prin Dover ori Calais, cum se obişnuieşte pentru camioanele care vin din estul Europei. A plecat din Bulgaria. Poliţia şi experţii bănuiesc că, din cauza înăspririi controalelor de securitate la Dover şi Calais, traficanţii de persoane preferă să meargă prin nordul Franţei şi să intre în Irlanda, de pildă pe la Roscoff”.

Scott McLean: “Ar fi putut alege această rută ca să evite controalele mai stricte din Franţa, unde au câini şi echipamente de detectare a bătăilor inimii, pentru a depista prezenţa unor persoane în interior. În funcţie de încărcătură, într-un asemenea camion frigorific temperatura este setată la minus 5 ori minus 10 grade Celsius”.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate