Un avocat musulman a cerut în instanță interzicerea colindelor: ”Nimeni nu poate fi obligat să...”

Avocatul musulman din Constanța consideră că nu poate fi obligat să asculte muzică religioasă creștină.

Colindători
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Un avocat musulman din Constanța a fost revoltat pe tradițiile din preajma sărbătorilor de iarnă. Totodată, bărbatul a cerut, în instanță, interzicerea definitivă a colindelor în clădirea baroului. Avocatul a decis să-și facă dreptate, considerând, că nu poate fi obligat să asculte muzică religioasă creștină.

Citeste si: Bogdan Drăghici, șeful T.A.T.A, scandal uriaș cu gardienii, în penitenciarul Rahova! Avocatul acuzat de corupere de minori s-a plâns că e tratat inuman!

În ciuda eforturilor sale, judecătoria i-a respins cererea chiar în prima instanță. Cu toate astea, avocatul a fost recurs chiar în ajunul Crăciunului, la Tribunalul Constanța. „Nimeni nu poate fi constrâns să adopte ori să adere la o credință religioasă, contrar convingerilor sale”, a precizat avocatul musulman.

Citeste si: Dosarul Colectiv! Instanța refuză să ia în calcul raportul ministrului Vlad Voiculescu legat de infecțiile nosocomiale! ”Este neutil cauzei”! EXCLUSIV

Avocatul musulman din Constanța a mai susținut că în cldirea baroului vin foarte multe persoane care ascultă muzică religioasă creștină și își imaginează că sunt în biserică. Bărbatul este de părere că musulmanii nu au pus pe pereți înscrisuri din Coran și se întreabă de ce creștinii le impun muzica lor bisericească.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Tribunalul Constanța a respins definitiv solicitarea avocatului musulman

De asemenea, Tribunalul Constanța a respins definitiv solicitatea avocatului musulman, invocând excepția lipsei de interes și a solicitat respingerea apelului ca nefondat. În clădire au fost difuzate doar colinde în engleză, așa cum se găsesc în orice centru comercial, specifice Crăciunului, dar fără încărcătură religioasă.

Colindători
Colindători[Sursa foto: Facebook]

 

 

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un bărbat a fost îngropat în grădina casei! Care a fost ultima sa dorință: ”Tata își dorea...”

Ora de difuzare Survivor România 2021 a fost modificată! Iată zilele și orele la care poate fi vizionată emisiunea Kanal D

Ștefania și-a schimbat aspectul! Cum au reacționat Speak și fanii brunetei

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Lucrurile pot scăpa de sub CONTROL! Valeriu Gheorghiță, avertisment cumplit: Deja vedem ce se întâmplă

Nu combinați brânza cu aceste medicamente! Vă poate crește tensiunea arterială până la moarte! Nutriționistul Lygia Alexandrescu avertizează

Suma colosală care a fost pusă pe masă pentru interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies