Un băiețel de 8 ani a murit înghețat după ce a fost închis în garaj de propriul tată

Un băiețel de 8 ani a avut parte de un sfârșit îngrozitor, după ce propriul tată l-a închis în garaj pentru a putea petrece timp cu iubita lui.

Distribuie pe:

Ce i-a putut face un tată propriului copil. Un băiețel de 8 ani a murit înghețat după ce a fost închis în garaj

Thomas, copilul de 8 ani, se afla în grija tatălui său, după divorțul părinților. Deși pare incredibil, bărbatul este chiar polițist în New York.

Polițistul și-a refăcut viața după divorț și avea o relație cu o femeie pe nume Angelina, în vârstă de 42 de ani.

Mai mult decât atât, Thomas suferea de autism, deci necesita o atenție și o îngrijire specială.

Chiar și femeia cu care tatăl lui Thomas avea o relație l-a ajutat pe bărbat să pună la cale planul teribil. Cei doi l-au bătut pe minor și l-au închis în garaj, fără apă sau mâncare, timp de mai multe ore, la o temperatură de -7 grade.

Citeste si: Cutremurul din Turcia. Mamă ingropata de vie sub dărâmături, a fost salvată mulțumită telefonului mobil

Citeste si: Gheorge Dincă a scris o scrisoare familiei Alexandrei Măceșanu: "Eu sunt criminalul. Vă urez multă sănătate celor din familia Măceșanu"

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a plecat de acasă! Vezi motivul pentru care Codruţa s-a mutat din Craiova la Suceava!

Copilul a fost găsit decedat chiar de tatăl lui. El a murit din cauza hipotermiei, potrivit Daily Mail.

Ce a făcut polițistul pentru a-și ascunde crima

Pentru a nu se afla că el este vinovat de moartea copilului, bărbatul și-a băgat fiul în apă caldă, apoi l-a aruncat în fața locuinței. Le-a explicat autorităților că Thomas a murit inexplicabil, în timp ce se întorcea de la școală.

Medicii veniți la fața locului au încercat să-l resusciteze pe băiat, însă fără nici un rezultat. Temperatura corpului lui Thomas era de doar 24 de grade.

După mai multe cercetări, polițiștii din New York, colegi ai bărbatului, au descoperit crima oribilă. Tatăl denaturat va petrece ani grei în închisoare pentru fapta sa.

Sursa foto: Daily Mail

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate