Un bărbat a fost surprins în timp ce viola o fetiță de șase ani în toaleta unui restaurant. Era complet gol și plin de sânge

Un bărbat din Africa de Sud a fost filmat în timp ce viola o fetiță. Scenele de groază s-au petrecut în toaleta unui restaurant.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un bărbat de 20 de ani este acuzat că a urmărit, luat cu forța și violat o fetiță de doar șase ani în toaleta unui restaurant. El a fost filmat complet dezbrăcat și plin de sânge după presupusul atac.

Un martor a povestit că bărbatul s-a ținut după copilă încă de când a văzut-o la locul de joacă, înainte de a o lua cu forța în toaleta bărbaților. Incidentul s-a petrecut într-un restaurant din Pretoria, capitala Africii de Sud.

Citeste si: Cinci băieți de 12 ani și 14 ani au violat o tânără cu handicap mental. Minorii au filmat totul cu telefoanele mobile

Mama fetiței și-a dat seama că dispăruse și o căuta disperată, așa că atacatorul a deschis ușa toaletei pentru a vedea ce se întâmplă. „Era complet dezbrăcat și la fel era și copilul. Micuța sângera din zona intimă. Când l-au văzut, bărbații din restaurant s-au năpustit asupra lui”, a povestit un martor.

În video-ul filmat de cei care l-au găsit, bărbatul țipă, înjură și își acoperă zona intimă cu hainele. Unul dintre cei care l-au văzut i-a smuls o ureche. Într-un final, patronul restaurantului l-a închis pe presupusul agresor într-o altă cameră, până la venirea polițiștilor. Altfel, mulțimea furioasă ar fi fost în stare să-l ucidă.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate