Un bărbat a împușcat un om, a fugit de poliție, dar a murit ulterior într-un accident de motocicletă! Cum s-a produs incidentul care a pus autoritățile în alertă

Un motociclist a murit, în timp ce era urmărit de poliției, după ce a fugit de la locul unde a împușcat un bărbat și a plecat cu răni grave.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

 


In articol:

Roata se întoarce: un bărbat a împușcat un om, a fugit de poliție dar a murit ulterior într-un accident de motocicletă
Roata se întoarce: un bărbat a împușcat un om, a fugit de poliție dar a murit ulterior într-un accident de motocicletă

Polițiștii au confirmat că un bărbat, în vârstă de 42 de ani, este internat pentru tratament la Spitalul General Southampton, în urma incidentului de ieri după-amiază.

Andover Agent raportează că poliția a fost chemată la o adresă în MacCallum Road în urma unui raport al unui atac asupra unui om.

La scurt timp, motociclistul, care nu a oprit la semnalele ofițerilor, a murit ulterior pe Newbury Road, în urma unui accident.

Citeste si: Bill Gates, implicat în stabilirea prețului unui vaccin anti-COVID? ” Aceste vaccinuri vor avea un preț foarte ridicat”

Citeste si: Meghan și-a aprins lumea în cap. Dacă nici cu Regina nu i-a mers, cum va fi cu Trump?!? - evz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini groaznice surprinse la Bacău. Un preot și-a bătut soția pe stradă. Femeia ținea copilul în brațe

Citeste si: În “Dragoste si secrete”, Sevda și Uygar se căsătoresc! 

Motociclistul a murit la fața locului, a confirmat poliția

Un purtător de cuvânt al Poliției din Hampshire a declarat: „Am lansat o anchetă, după ce un bărbat a fost împușcat în această după-amiază (miercuri, 5 august) în Upper Enham, la scurt timp după ora 15:00.”

„Ofițerii au fost chemați la o adresă din MacCallum Road în urma raportului unui atentat la un bărbat.”

„Acum se știe că victima, în vârstă de 42 de ani, a fost împușcată și a suferit răni grave. În prezent, acesta primește tratament la Spitalul General Southampton.”

"O motocicletă nu a oprit, pentru ofițeri, în legătură cu acest incident.”

Ei au adăugat că, în urma incidentului, a fost făcută o trimitere obligatorie la Oficiul Independent pentru Conduită de Poliție (IOPC).

Poliția armată a fost, de asemenea, vizitată, ca parte a anchetei.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Mama Ioanei Condea, mesaj șocant despre fiica sa moartă ”Te aștept ...”

Fratele fotomodel al Cristinei Țopescu a sărbătorit la Paris împlinirea a 22 de ani! Sebastian s-a îmbrăcat de ziua lui ca la înmormântarea surorii sale! FOTO

Cea mai frumoasă libaneză din România e îngrozită de exploziile care au devastat Beirutul! Diana a devenit celebră după ce i-a furat iubitul lui Nicole Cherry!

Succes uriaș pentru Mariana de la Exatlon! A stabilit recordul mondial la alergare pe bandă!

Cea de-a opta ediție Romanian Design Week, cel mai mare eveniment care promovează designul, arhitectura și inovația

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies