Un bărbat de 47 de ani a sechestrat, bătut și violat o femeie! Ce au observat polițiștii când au ajuns în dreptul locuinței lui

O femeie de 72 de ani a fost răpită, bătută și violată, timp de două zile la rând.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Polițiștii din Havârna au fost anunțați de către un bărbat despre faptul că mama lui a dispărut din locuința sa. De pe data de 25 august, femeia de 72 de nu a mai fost văzută, iar fiul ei s-a îngrijorat și a anunțat autoritățile.

Anchetatorii au dat de urma femeii pe data de 27 august, în casa unui vecin de 47 de ani, care locuia în apropiere de casa victimei. Când au ajuns acolo, au văzut-o pe femeie printr-un geam, deși infractorul a negat că știa ceva despre ea.

„Iniţial, bărbatul a negat că aceasta s-ar afla în locuinţa sa, însă poliţiştii au observat-o pe femeie printr-un geam al locuinţei, moment în care l-au imobilizat pe bărbat şi au pătruns în interiorul imobilului”, au explicat polițiștii de la Botoșani.

Citeste si: Scene uluitoare la Puterea Dragostei! Livian a dansat romantic cu Andreea, sub privirire Biancăi! Ce reacție a avut aceasta când i-a văzut

Citeste si: Profesorul s-a împrumutat de la bancă pentru a-i duce în excursie pe elevii nevoiași: „Stăteam şi mă uitam efectiv în gol. Nu ştiam cum să fac în momentele acelea”

Citeste si: Cum a încercat un taximetrist să escrocheze două femei, mamă și fiică! Ce sumă le-a cerut pentru o cursă care făcea maxim 30 de lei

Ce a povestit femeia polițiștilor

Bătrâna de 72 de ani a povestit că vecinul de 47 de ani a dus-o cu forța în casa lui și în perioada 25-27.08 a abuzat-o sexdual și a bătut-o.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate şi viol.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate