Un bărbat din Corni Albești și-a ucis soția în timp ce făcea baie, i-a aprins o lumânare și apoi a băut vișinată! Detalii înfiorătoare

Un bărbat de 46 de ani din Corni Albești, județul Vaslui, a ajuns după gratii după ce a ucis-o pe soția lui. Peru Onilă din Corni Albești a fost condamnat la 13 ani de închisoare după ce a omorât-o pe femeia cu care era căsătorit de 22 de ani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Crima a avut loc anul trecut, pe data de 22 octombrie, dar abia acum magistrații au ajuns la o concluzie.

Soţii Elena şi Petru Onilă erau una dintre cele mai înstărite familii dan sat și aveau doi copii, o fată de 20 de ani, studentă la București, și un băiat care este încă elev la liceul din Vaslui.

fara descriere

Petru Onilă lucra ca șofer de tir în Comunitatea Europeană și s-a întors acasă, în corni albești, pe data de 6 octombrie. Câteva zile mai târziu, pe data de 18 octombrie, a revenit și soția lui din Germania, acolo unde lucra la un abator de păsări.

Bărbatul din Corni Albești și-a ucis soția din gelozie

Petru Onilă bănuia că soția lui avea o aventură. A întrebat-o pe femeie de mai multe ori dacă îi fusese infidela, dar ea a negat de fiecare dată. toate discuțiile lor în contradictoriu aveau legătură cu bănuielile pe care bărbatul le avea, mai ales că, în luna august a anului 2019, ea primise cadou o brățară și ar fi fost vizitată de mai multe ori de către un consătean, prieten de-ai ei din copilărie.

fara descriere

În seara crimei, acasă la soții Onilă au venit câțiva musafiri și atmosfera a fost una plăcută. Nimic nu prevestea teribila crimă ce avea să se întâmple doar câteva ore mai târziu. După plecarea oaspeților, Elena Onilă a plecat să facă baie și atunci a fost ucisă de soțul ei.

Citeste si: Bianca Drăgușanu are probleme financiare. Pandemia de coronavirus a dus-o în pragul falimentului. Ce a ajuns să facă pentru a-și câștiga existența?

„În timp ce victima era în balie, în poziţie şezută, inculpatul Onilă Petru a intrat şi a întrebat-o din nou dacă a întreţinut relaţii intime cu respectivul. Potrivit declaraţiilor inculpatului, victima i-ar fi răspuns că ce-l interesează, că îl interesează intimitatea persoanei ei, răspunsuri care l-au enervat. Inculpatul ar fi mers în bucătărie şi din sertarul unui dulap a luat un cuţit mare de bucătărie cu mânerul din lemn şi a revenit în baie. Inculpatul i-a cerut din nou victimei să-i răspundă la întrebarea sa, după care, pentru că aceasta nu i-a răspuns, a lovit-o de trei ori cu cuţitul în torace. Victima a început să sângereze şi i-a cerut să cheme ambulanţa. Gândindu-se că va face puşcărie, inculpatul i-a mai aplicat o lovitură cu cuţitul, în piept, în zona inimii. Potrivit declaraţiei inculpatului, în urma acestei lovituri, soţia sa a decedat”, se menţionează în actul de sesizare al instanţei. 

După ce și-a ucis soția, Petru Onilă a acoperit-o cu o pătură , i-a aprins o lumânare, a băut două pahare de vișinată și a decis să își pună capăt zilelor. S-a înjunghiat în piept, dar lovitura nu a fost destul de puternică. Atunci, a sunat la 112 și a mărturisit totul.

”Instanţa va da eficienţă şi cauzei legale facultative de majorare a limitelor speciale de pedeapsă pentru infracţiunea comisă împotriva unui membru al familiei deoarece modalitatea de comitere a faptei denotă o atitudine de cruzime şi nepăsare faţă de o persoană care îi era soţie de 20 de ani şi cu care avea doi copii care la data comiterii faptei erau majori. Astfel, săvârşirea infracţiunii a fost favorizată de relaţia de încredere şi de cunoaşterea reciprocă între inculpat şi victimă, care nu a conştientizat că ar putea fi agresată şi a continuat să locuiască împreună cu acesta fără a anticipa reacţia sa violentă şi folosirea unei arme albe pentru a o pedepsi pentru presupusa infidelitate.  Instanţa va lua în considerare şi numărul de lovituri aplicate de inculpat cu cuţitul, faptul că acesta s-a deplasat în altă cameră pentru a se înarma, a revenit în camera unde se afla victima şi i-a aplicat lovituri puternice în zone vitale ale corpului care au atins inclusiv inima şi artera carotidă internă, fracturarea vertebrei T1 şi secţionarea coastei C2. Instanţa apreciază că pentru atingerea scopului pedepsei şi reeducarea inculpatului este necesară aplicarea unei pedepsei principale cu închisoarea orientate spre maximul limitelor speciale prevăzute de art. 188 cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod Penal cu luarea în considerare a cauzei de reducere prevăzute de art. 396 alin. 10 Cod procedură penală deoarece inculpatul a recunoscut posibilitatea comiterii faptei în cursul judecăţii şi a solicitat să fie judecat conform procedurii simplificate, recunoscând explicit infracţiunea de omor în forma reţinută în actul de sesizare al instanţei”, au motivat judecătorii decizia de condamnare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate