Un bărbat din Iași a ajuns în comă, după ce a mâncat o conservă de pește! Care este starea bărbatului

Situație ireală la Iași: un bărbat a intrat în comă după ce a mâncat o conservă cu pește. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu bărbatul.

Distribuie pe:

fara descriere

O situație incredibilă a avut loc în Iași. Un bărbat a ajuns internat în spital, după ce a mâncat o conservă cu pește preparată în casă. Bărbatul se află în comă, internat la secția de Anestezie Terapie Intensivă, scrie Mediafax.

Bărbatul, internat la Boli Infecțioase, s-a simțit foarte rău. El ar fi ținut post. În cele 40 de zile de post, multe sunt dezlegări la pește, astfel că este posibil să se fi făcut un exces. De asemenea, bărbatul suferă acum de botulism.

Citeste si: Ce categorie de persoane nu are voie să dea de permis! S-a schimbat Legea Rutieră

Citeste si: Ce s-ar fi întâmplat cu cele 14.600 de oi care au murit înecate în Marea Neagră, după ce vaporul care le transporta s-a răturnat! Ce semnal de alarmă s-a tras

Citeste si: Alexandru Cumpănașu șochează: ”Dăncilă a ordonat EXECUȚIA mea și a familiei mele”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu șochează: ”Dăncilă a ordonat EXECUȚIA mea și a familiei mele”

„Este vorba despre un pacient în vârstă de 68 de ani, din judeţul Iaşi, care se internează pentru tot ceea ce înseamnă tablou clinic caracteristic pentru botulism, după ce a consumat o conservă de peşte preparată în casă. Peştele este cel care, menţinut în condiţii de anaerobioză, adică fără oxigen, deci în astfel de conserve, poate transmite această infecţie", a declarat Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

„Botulismul poate avea şi forme grave, chiar poate pune problema unei internări la spital. Poate duce şi la deces, prin manifestări de insuficienţă respiratorie acută sau suprainfecţii, dacă este vorba despre o stază pulmonară care se prelungeşte pentru o perioadă mai mare de timp", a declarat Dorobăţ.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate